*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Subiect :)

In jos

Subiect :)

Mesaj Scris de Konan^_^Esseker la data de Mier Aug 18, 2010 12:08 am

Prima serie

Sora Naegino, o tânără acrobată japoneză, ajunge în America cu speranța că va fi admisă la Kaleido Stage, un circ faimos la nivel mondial care a fermecat-o de mică[14]. Cu toate acestea, se află în dificultate de cum ajunge în America. Se rătăcește pe drum spre Kaleido Stage[15], este privită ciudat de către un bărbat misterios[16], iar bagajul ei este furat[17]. Folosindu-și abilitățile acrobatice, Sora îl urmărește pe hoț și îl prinde[18].

Un ofițer de poliție o conduce la Kaleido Stage[19], însă descoperă că își ratase audiția[20]. Deși are o explicație pentru întârzierea ei, idolul ei o sfătuiește să se întoarcă în Japonia[21]; pentru a o înveseli, managerul scenic de la Kaleido Stage o invită să vadă spectacolul din acea zi din culise[22]. Sora acceptă, iar înainte de începerea spectacolului un acrobat se rănește la mână[23]. Sorei i se oferă rara ocazie de a fi pe scenă de către Kalos Eldo[24] (el fiind bărbatul misterios ce se uita la picioarele ei). După un efort șovăitor[25], Sora este trimisă de la Kaleido Stage de către Layla[26] și se pregătește să se întoarcă în Japonia[27], însă Kalos se răzgândește și îi spune Laylei că într-o zi lumea va veni doar ca să o vadă pe ea, fiind atracția principala de la Kaleido Stage[28][29].

Începutul seriei o prezintă pe Sora ca fiind respinsă de ceilalți, deoarece se credea că a fost admisă la Kaleido Stage prin relații cu șeful lor[30]. În mod special, Layla este persoana care este cea mai rece față de Sora și o consideră deranjantă și amenințătoare[31]. Cu ajutorul prietenilor ei (managerul scenic Ken Robbins, acrobatele Mia Guillem și Anna Heart și tânăra Marion Benigni), cu multă determinare și muncă grea, Sora va reuși să câștige respectul celor din jurul ei. Incredibila ei personalitate îi aduce numeroși prieteni (inclusiv cea a unui pui de focă), la fel și numeroase roluri principale în producțiile de la Kaleido Stage. Peste timp, va reuși să se împrietenească cu Layla[32].

Cu toate acestea, lucrurile par a o lua pe un drum greșit pe măsură ce tatăl Laylei face presiuni asupra ei să renunțe la Kaleido Stage în favoarea unei cariere de actriță [33][34], iar în interiorul Kaleido Stage se plănuiește preluarea și închiderea acestuia[35][36]. Sora trebuie să se bazeze pe personalitatea ei, munca grea și prieteniile puternice pentru a stabiliza scena.


A doua serie

În a doua serie, Sora se reîntoarce pe scenă după ce a executat Manevra Legendară cu Layla[37]. Această acrobație a condus la rănirea umărului Laylei, iar aceasta nu mai poate să fie pe scenă[38]. Absența partenerei sale, care s-a retras pentru a juca în producții de la Broadway[39], a condus la un declin ușor al Kaleido Stage. Leon Oswald, un acrobat francez extrem de cunoscut[40], este recrutat de către Kalos pentru a rezolva această problemă. Se pare că prezența Sorei îi amintește de cineva, și uneori îl face să se comporte fie amiabil, fie nepoliticos cu ea.

În ciuda acestui lucru, Leon nu crede că Sora merită să fie pe scenă cu el[41], iar acest lucru o determină pe cel mai talentat dintre recruții Kaleido Stage (May Wong, fostă patinatoare din China) să provoace poziția Sorei ca partener al lui Leon[42] și star al spectacolelor.

Primul țel al Sorei din acest sezon este să participe la Festivalul de Circ de la Paris[43][44][45], însă competitorii vor recurge la orice pentru a putea dobândi titlul de câstigători: trădarea, înșelarea sau chiar atacarea oponenților[46]. Această atmosferă și atitudine nu corespunde perspectivei Sorei (lipsită de griji, optimistă, ultra-idealistă), iar aceasta va renunța în mijlocul reprezentației sale (Acrobația Îngerului)împreună cu Yuri Killian, lăsându-și prietenii, familia și fosta parteneră confuzi și dezamăgiți de către Sora[47].

Cea mai mare parte a sezonului se concentrează pe eforturile Sorei de a își găsi, chestiona și urma noi vise. După multe încercări și respingeri, Sora își propune să devină un „Adevărat Star Kaleido”, concomitent cu crearea unei scene amuzante și fără conflicte, fiind complet opusul celei de la Festival[48].


Uimitoarea prințesă fără zâmbet

Primul OVA face referire la o nouă producție care urmează succesului datorat spectacolului Lacul Lebedelor (a ajuns la execuția cu numărul 200)[49]. Aceasta va prezenta o tânără prințesă și un bufon personal, care speră să îi readucă zâmbetul pe buze. Mia a fost cea care s-a gândit la această producție[50], fiind inspirată de către un tablou ce avea un personaj foarte similar cu Rosetta[51] și un bufon în fundal care arăta ca Fool[52] (Spiritul Scenei care poate fi văzut doar de acrobații foarte talentați). Rosetta este desemnată în rolul prințesei[53], însă deși înțelege rolul care i-a fost asumat[54], ea însăși nu a zâmbit niciodată de când venise prima dată la Kaleido Stage, are greutați în jucarea rolului[55] și pleacă de la repetiții frustrată[56]. După ce Rosetta își va pierde abilitatea de a-l vedea pe Fool[57], va fugi de la Kaleido Stage[58] si îi va găsi masca într-o pânză de păianjen din stația de autobuz[59]. O va desprinde din pânză și va observa că masca ținea închisă toate amintirile lui, inclusiv toate emoțiile simțite de aleși de către scenă[60]. Se va întâlni cu Sora[61], îl va revedea pe Fool[62], iar OVA-ul se va încheia cu o iluzie scurtă a Rosettei în costumul purtat la Manevra Legendară observată de Sora[63] și intrarea pe scenă a celor două partenere[64].

Legend of Phoenix ~Layla Hamilton Monogatari~

Layla și Sora se pregătesc să interpreteze în mod diferit același spectacol, „Legenda Phoenixului”[65]. Layla se antrenează la Broadway[66], însă reprezentația ei o dezamăgește. Simte că nu poate să intepreteze pe deplin rolul Phoenixului dacă ea nu este pe deplin renăscută ca o nouă Layla Hamilton[67]. Într-o încercare disperată de renaștere, Layla dispare într-o călătorie cu bicicleta spre New York, sperând că se va redescoperi.

Între timp, Sora de asemenea încearcă să își găsească Phoenixul, însă când află că Layla a dispărut, va porni alături de Ken și May spre New York pentru a o găsi pe Layla.

Pe parcursul drumului, Layla Hamilton va întâlni mulți străini care îi vor conferi numeroase reminescențe ale copilăriei sale și se gândește cât de mult se schimbase. Însă în timp ce încearcă să își găsească o altă personalitate, își petrece tot timpul gândindu-se la Sora, până în momentul când realizează că aceasta îi fusese o muză. Odată ce a realizat acest lucru, Layla renăscuse, iar când aceasta este găsită de Sora o roagă să-i taie părul, pentru a fi schimbată și fizic, nu numai psihic[68]. La sfârșitul OVA-ului ne sunt prezentate două versiuni diferite ale Phoenixului[69].


Good day yo! Goood!!

Good day yo! Goood!! este un OVA de 26 de minute[70], care este realizat prin mijloace grafice computerizate. Toate personajele sunt foarte deformate, fiind prezentate în stilul chibi. Acest OVA este împărțit în trei secvențe. Prima este o lecție de gătit specialități chinezești, fiind prezentată de către May Wong; felul de mâncare prezentat este mapo doufu[71][72]. A doua secvență este o lecție despre cum să folosim un diabolo de către Rosetta Passel[73]. Ultima secvență este o lecție despre jargonul focilor[74], prezentat Sorei de către Marion și Jonathan.

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Foiaie verde Maghiran
Ce fel de izmene am?
Am izmene rupte'n cur
Si ma cheama Raj Kapoor


Fara comentarii =]]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Konan^_^Esseker
Admin
Admin

Sat : Satul ascuns in ploaie
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1100
Puncte : 5199
Reputatie : 10
Data de inscriere : 24/07/2010
Sex : feminin
Varsta : 20
Localizare : Dej ... Jud Cj... Satu din ploaie :))
Joburi/Distractii : Just PC... CrossFire and MineCraft

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum