*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Mangenkyo sharingan

In jos

Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Lun Sept 06, 2010 1:57 am

Itachi Uchiha

Itachi Uchiha câştigat Sharinganul Mangekyo prin uciderea mai bun prieten al său, Shisui Uchiha. Itachi Uchiha câştigat Sharinganul Mangekyo principiile uciderea Mai Bun Prieten al Sau, Shisui Uchiha. Cu Sharinganul Mangekyo, Itachi este capabil de a utiliza cel puţin trei din cele mai puternice jutsu al clanului Uchiha. Cu Sharinganul Mangekyo, Itachi Este Capabil de o utiliza cel putin Trei DIN Cele mai puternice jutsu al clanului Uchiha. Primul este Tsukuyomi, un puternic genjutsu. Primul Este Tsukuyomi, genjutsu ONU puternic. Aceasta tehnica iese din tulpina şi pune pe ochiul stâng. Aceasta Tehnica IESE DIN tulpina ŞI PE Pune Ochiul Stang. La contactul cu ochii a face cu un adversar, Itachi pot folosi Tsukuyomi transportului acestora către o lume iluzorie în cazul în care cuantumul de zile pentru un moment doar în realitate. La contactul Ochii Cu un adversar Cu faţa ONU, Itachi oală folosi Tsukuyomi transportului acestora Către o Lume iluzorie version cazul version cuantumul de îngrijire pentru Zile ONU momentul Doar version Realitate. Itachi, deoarece este în controlul total al acestei lumi, el poate tortura un adversar în orice fel imaginabil, lăsându-le schilodiţi şi într-o stare de colaps mental, deşi el nu a trecut mai mult de 3 zile. Itachi, deoarece Este version controlul total al acestei Lumi, Tortura el poate adversar ONU în orice FEL imaginabil, lăsându-le schilodiţi ŞI Intr-o holbeze de colaps mental, Nu Desi el un trecut Mai Mult de 3 Zile. Doua tehnică este Amaterasu. Doua Tehnică Este Amaterasu. Aceasta tehnica pune presiune pe ochiul drept, şi a provocat ochi sangera in timpul luptei sale finale cu Sasuke. Aceasta Tehnica Pune presiune pe Drept Ochiul, SI provocat un ochi sangera în Timpul luptei Cu Sasuke vânzare final. Descris de Zetsu ca Ninjutsu final, este dovedit a fi capabile de ardere prin aproape orice, prin crearea unui jet de flacără-negru declarat a fi la fel de fierbinte ca soarele şi să poată arde timp de şapte zile şi şapte nopţi. Descris de Zetsu CA Ninjutsu final, Este dovedit o fi capabile de ardere principiile Aproape orice, principiile crearea unui jet de declaraţii de Flacăra-negru la o Fi FEL de fierbinte ca soarele Si Sa poată arde Timp de Sapte Zile ŞI Sapte nopţi.

Ultimul dintre aceste tehnici este devastatoare Susanoo. Ultimul dintre afara celor tehnici Este devastatoare Susanoo. Tehnica convocarea, un razboinic eteric masive, care apoi se lupte pe numele Itachi. Tehnica convocarea, ONU razboinic masiv eteric, îngrijire apoi se Lupte pe Ştampila Itachi. În mâna stângă, războinic manuieste oglinda Yata lui (八 咫 镜, Yata nu Kagami; însemnând "Opt Span oglindă"), un scut care este de natură să reflecte mai multe atacuri, iar în dreptul său, sabia legendară a Totsuka (十 拳 剣, Totsuka nu Tsurugi; însemnând "Sabia Zece Hands lungi"), cunoscut şi ca Longsword Sakenagi (酒 刈 太 刀, Sakenagi Tachi; sensul literal "Sake Cutter Longsword"). In mana stanga, manuieste războinic oglinda Yata lui (八 咫 镜, Yata Nu Kagami; însemnând "Opt Span oglinda"), îngrijire ONU SCUT Este de natura sa reflecte Mai multe atacuri, IAR version SAU dreptul, Sabia legendară un Totsuka (十 拳剣, Totsuka Nu Tsurugi; însemnând "Sabia Zece Lungi Hands"), cunoscut ŞI CA Longsword Sakenagi (酒 刈 太 刀, Sakenagi Tachi; sensul literal "Sake Cutter Longsword"). Sabia Totsuka, frecvent învelite într-un borcan dragul deţinute de o mână treilea în creştere de la antebraţul drept Susanoo, este o armă cu o lamă eteric fermecată capabil de a sigila orice ca străpunge într-o dimensiune supleant în cazul în care acestea sunt prinse într-un etern vis- cum ar fi o iluzie. Sabia Totsuka, Frecvente învelite Borcan Intr-ONU Dragul deţinute de o mana treilea version creştere de la antebraţul Drept Susanoo, Este o arma Cu o lama eteric fermecata Capabil de o sigila orice ca străpunge Intr-o dimensiune supleant version cazul în îngrijirea acestea pacta sunt prinse Intr-ONU ETERN AR vis-Fi cum o iluzie.

Toate aceste tehnici, totuşi, cantităţi masive de chakra şi, de asemenea, provoca tot mai mare deteriorare a vederii utilizatorului. Toate afara celor tehnici, totuşi, cantităţi masiv de chakra si, de asemenea, tot provoca o deteriorare Mai Mare vederii utilizatorului. Itachi el însuşi devine epuizat de folosire Amaterasu şi Tsukuyomi atât consecutiv şi a pentru a dezactiva Sharinganul lui. Itachi el însuşi Devine epuizat de folosire Amaterasu ŞI Tsukuyomi atât consecutiv ŞI o pentru un dezactiva Sharinganul lui. Curand el susţine că motivul lui ulterioare este să fure ochii pe Sasuke de a trezi propria Eternul Mangekyo Sharinganul. Curand el susţine ca motivul lui ulterioare Este sa fure Ochii pe Sasuke de o trezi propria Eternul Mangekyo Sharinganul. În timpul luptei cu Sasuke si Itachi, Zetsu a dezvăluit că "Stânga Mangekyo" dispune de Tsukuyomi şi "dreapta Mangekyo" deţine Amaterasu. În Timpul luptei Cu Sasuke si Itachi, Zetsu un CA dezvăluit "stanga Mangekyo" dispune de Tsukuyomi SI "Dreapta Mangekyo" deţine Amaterasu. Nu se cunoaşte unde Susanoo vine de la, şi, dacă este nevoie, chiar Itachi Sharinganul Mangekyo pentru a face locul de muncă, deşi este cunoscut faptul că el trebuie să aibă cel puţin trezit-l să-l folosească. Nu se cunoaşte Tier de viţă de vie de la Susanoo, SI, dacă Este nevoie, chiar Itachi Sharinganul Mangekyo pentru o fata Locul de muncă, Desi Este cunoscut faptul ca el trebuie sa AIBA cel putin trezit-l folosească SA-L.

Deşi în lupta finală Itachi lui tehnici Mangekyo Sharinganul părea să cauzeze ochii respective să sângereze, acest lucru nu a fost niciodată văzut înainte să se întâmple atunci când tehnicile au fost utilizate. Desi version Lupta finala Itachi lui tehnici Mangekyo Sharinganul părea sa cauzeze Ochii sa sângereze respective, acest lucru Nu o Fost niciodată vazut inainte sa se întâmple atunci cand au pair Fost tehnicile utilizate. Acest lucru poate într-un fel să fie cauzate de slăbiciunea aparentă Itachi în timpul acestei lupte, sau pur şi simplu ca urmare a utilizării sale de Mangekyo sale în timp. Acest lucru poate Intr-ONU FEL sa ţi fie ruşine obrazului cauzate de slăbiciunea aparentă Itachi în Timpul acestei Lupte, PUR SAU ŞI Simplu ca urmare o vânzare utilizării de vânzare Mangekyo version Timp.
Hatake Kakashi Hatake Kakashi

Kakashi Hatake a dezvoltat propria sa versiune a Sharinganul Mangekyo timpul timeskip. Kakashi Hatake un dezvoltat propria sa version o Sharinganul timeskip Timpul Mangekyo. Kakashi stapaneste o tehnica care creează un localizate interdimensionale Ninjutsu spatiu-timp numit Kamui, permiţându-i să-ţintă orice obiect si trimite-l la o altă dimensiune. Kakashi stapaneste o creează Tehnica de îngrijire ONU interdimensionale localizate ninjutsu Spatiu-Timp numit Kamui, permiţându-i sa-si Tinta orice Obiect Trimite-l la o alta dimensiune. Atacul necesită un efort considerabil pentru scopul precis şi pare să părăsească chakra Kakashi în mod semnificativ scurs, el se prăbuşeşte după folosirea tehnicii de trei ori chiar si la puterea pe deplin într-o singură zi (comparativ cu său muta originale altă parte, Lightning Blade, pe care le poate utiliza de patru ori o zi în partea I din seria în timp ce el pare să fie în măsură să-l folosească de şase ori sau mai mult o zi cum se arată în lupta împotriva lui Kakuzu). Atacul necesită EFORT ONU pentru considerabil scopul PRECIS ŞI tăia sa părăsească chakra Kakashi version scurs mod semnificativ, el se prăbuşeşte dupa folosirea tehnicii de Trei ORI chiar si la puterea pe deplin Intr-o singură zi (Cu SAU comparativ Muta originale alta parte, Lightning Blade , pe de îngrijire le poate utiliza de Patru ORI O zi version Partea I DIN Seria version Timp ce el tăia sa-ţi fie ruşine version masura sa-l folosească de şase ORI SAU Mai Mult O zi cum se arata version Lupta împotriva lui Kakuzu).

Aspectul elev şi Tomoe în Kakashi's Mangekyo Sharinganul diferă de cea a lui Itachi; Kakashi lui seamănă mai mult cu un ac de roţi. Aspectul elev ŞI Tomoe version lui Kakashi Mangekyo Sharinganul diferă de CEA o lui Itachi; Kakashi lui Seamana Mai Cu MULT CA al ONU de roti. Înainte de acest lucru a fost demonstrat, sa crezut că a trebuit să o omoare mai bun prieten al lor să dobândească Sharinganul Mangekyo, dar acest lucru a fost dissproven în ambele Kakashi şi Sasuke, Sasuke ca nu a ucis Naruto, ci mai degrabă efectul traumatic de a pierde Itachi după ce a descoperit el a fost într-adevăr încearcă să-l protejeze cauzat lui Mangekyo Sharinganul pentru a activa, în timp ce statele Kakashi că toată lumea el a îngrijit era deja mort, şi a fost de ani de zile şi el nu a activat lui Mangekyo Sharinganul. Inainte de acest lucru demonstrat o Fost, sa crezut ca o trebuit sa o omoare Mai Bun Prieten al Lor sa dobândească Sharinganul Mangekyo, Dar acest lucru o dissproven Fost version ambele Kakashi ŞI Sasuke, Sasuke Naruto Nu ca un OPC, ci Mai degrabă efectul traumatizant de o pierde Itachi dupa ce un descoperit el o Fost Intr-adevar încearcă sa-l protejeze cauzat lui Mangekyo Sharinganul pentru o Activa, în Timp ce statele Kakashi ca toată lumea este el un îngrijit Deja Mort era, Si un Fost de Ani de Zile ŞI Nu el o lui activarea Mangekyo Sharinganul. În prezent, cauza lui Mangekyo de activare este necunoscut. În Prezent, cauza lui Mangekyo de activare Este necunoscut. Deşi se poate presupune că Kakashi a fost copleşit de emoţie că el a ajuns activarea Sharinganul Mangekyo ca Sasuke. Desi se poate presupune ca Kakashi o Fost copleşit de Emotie ca el o ajuns activarea Sharinganul Mangekyo ca Sasuke.
Uchiha Madara Uchiha Madara

Madara Uchiha a fost de fapt prima persoană care să exercite această armă periculoase. Madara Uchiha un Fost de fapt prima persoană de îngrijire sa exercite această periculoase arma. Când era tânăr, el şi fratele său mai mic au fost primii oameni să câştige Sharinganul Mangekyo. Cand Tânăr eră, EL ŞI fratele Sau Mai Fost UA microfon primii Oameni sa câştige Sharinganul Mangekyo. Aceasta a luat forma unui inel cu trei orificii circulare în ea. Aceasta o luat forma unui Inel cu trei orificii circulare EA. El a crescut în cele din urmă orb din overusing ea. El o crescut version Cele DIN urmă DIN Orb overusing / buc.

Eternal veşnică Mangekyo Mangekyo

După ce a ucis Izuna Uchiha şi pried ochii afară (deşi Madara susţine ochii au fost un sacrificiu de la fratele său pentru binele clanului), acest deblocat "Eternal" Mangekyo Sharinganul. Dupa ce un OPC Izuna Uchiha ŞI pried Ochii Afara (Desi Madara susţine Ochii Fost UA sacrificiu ONU de la fratele Sau pentru binele clanului), acest deblocat "Eternal" Mangekyo Sharinganul. Sa veşnică Mangekyo Sharinganul în aparenţă arată identic cu primul Mangekyo Madara lui combinate cu Mangekyo Izuna lui. Sa veşnică Mangekyo Sharinganul version aparenţă arata identic Cu Primul Mangekyo Madara lui combinati Cu Mangekyo Izuna lui.

Se crede Madara folosit puterea pentru a controla Nouă Cozi Fox şi a trimis-o pentru a ataca Konoha o singură dată, deşi el neagă acest lucru. SE Crede Madara folosit puterea pentru o exercită un control Nouă Cozi Fox ŞI un Trimis-o pentru o ataca Konoha o singură date, Desi el Neaga acest lucru. Indiferent, atacul a eşuat din cauza sacrificiului lui Hokage a patra. Indiferent, atacul eşuat o DIN cauza sacrificiului lui Hokage o Patra.

Cu Mangekyo Etern Sharinganul, Madara stăpâneşte toate secretele şi tehnicile de Sharinganul Mangekyo. Cu Mangekyo ETERN Sharinganul, Madara stăpâneşte toate secretele ŞI tehnicile de Sharinganul Mangekyo. De asemenea, în conformitate cu Itachi, Madara deblocat o tehnica ochi final şi final, care a fost motivul pentru care Itachi ferite de fratele său mai mic Sasuke - în speranţa de a lua ochii Sasuke de a atinge Etern Mangekyo Sharinganul şi de a obţine în final Mangeyko tehnica Sharinganul. De asemenea, în conformitate Cu Itachi, Madara deblocat o Tehnica ochi final ŞI finală, de servicii medicale un Fost de îngrijire pentru motivul Itachi ferite de fratele Sau Mai microfon Sasuke - În Speranţa de o Lua Ochii Sasuke de o atinge ETERN Mangekyo Sharinganul ŞI de o obţine version finală Mangeyko Tehnica Sharinganul. În prezent, tehnica numai că a demonstrat Madara este un spatiu anonim / Ninjutsu de timp, care-l face aproape invulnerabil ca cele mai multe atacuri va trece prin el. Prezent în, Tehnica numai ca o demonstrat Madara Este anonim Spatiu ONU / Ninjutsu de Timp, de îngrijire-L se confruntă cu Aproape invulnerabil CA Cele mai multe atacuri VA Trece principiile el.

Datorită cererii sale că el va folosi Bestii Cozi de a reveni cu ochii la fosta lor glorie, Sa veşnică Mangekyo ochii Sharinganul ar fi putut deveni deteriorate. Datorită cererii de vânzare ca el VA folosi Bestii Cozi de o reveni la fosta Cu Ochii Lor glorie, Sa veşnică Mangekyo Ochii Sharinganul AR fi putut deveni deterioreze.
Izuna Uchiha Izuna Uchiha

Izuna Uchiha poseda o dată Sharinganul Mangekyo, de asemenea, sa luat la apariţia a trei bare de intindere din elevul său. Izuna Uchiha poseda o Sharinganul Mangekyo de date, de asemenea, sa luat la apariţia un Trei goale de intindere SAU DIN elevul. Se spune că a dezvoltat în jurul lui timp fratele lui Madara făcut-o. SE Spune ca un dezvoltat version jurul lui Timp fratele lui Madara Ro-o.

Madara pried mai târziu aceste ochii din cap (Madara a pretins că el le-a dat el), creând astfel Madara veşnică a Mangekyo, care a luat aspectul Madara şi Mangekyo Izuna lui combinate. Madara pried Mai târziu afara celor Ochii DIN PAC (Madara un pretins ca el le-a DAT EL), creând astfel o veşnică Madara Mangekyo, ingrijirea luat aspectul Madara ŞI Mangekyo lui Izuna combinati.
Uchiha Sasuke Uchiha Sasuke

După lupta cu Sasuke Uchiha Itachi, el se trezeşte într-o peşteră cu Madara apropiere. Dupa Lupta Cu Sasuke Uchiha Itachi, el se trezeşte Intr-o Peştera cu Madara apropiere. Madara indeparteaza masca lui de a dezvălui Sharinganul său, care la vederea declanşează activarea lui Sasuke Mangekyo Sharinganul (sub formă de Itachi) si Amaterasu, stabilind Madara incendiate. Madara indeparteaza masca lui de o dezvălui Sharinganul Sau, de îngrijire la vederea declanşează activarea lui Sasuke Mangekyo Sharinganul (sub forma de Itachi) si Amaterasu, stabilind Madara incendiate. Cu toate acestea, Sasuke pare a avea nici un control de acest lucru şi cleme repede mainile peste ochii lui. Cu toate acestea, Sasuke tăia avea nici un control al ONU de acest lucru ŞI cleme Repede mainile peste Ochii lui.

Madara apoi explică faptul că Itachi transferat, probabil, toate tehnicile de ochi la Sasuke, pentru a proteja fratele lui mai mic, ca o siguranţă intrinsecă. Madara apoi explică faptul ca Itachi transferat, probabil, toate tehnicile de ochi la Sasuke, pentru o proteja fratele lui Mai mic, ca o Siguranţă intrinsecă. Ar trebui remarcat faptul că în timpul lui Sasuke Mangekyo Sharinganul apărut primul a fost de fapt Mangekyo Itachi a transferat la el. Ar trebui remarcat faptul ca în Timpul lui Sasuke Mangekyo Sharinganul Aparut Primul una Fost de fapt Mangekyo Itachi o transferat la el. Acest Sharinganul Mangekyo încă necesare pe cineva aproape să-l să moară. Acest Sharinganul Mangekyo Inca necesare pe cineva Aproape SA-L sa Moara. Prin urmare, Itachi, stiind ca a avut o boala terminal, Sasuke împins la limita în luptă. Prin urmare, Itachi, stiind ca un terminal avut o boală, Sasuke împins la limitare version Lupta. Acest lucru a permis Orochimaru să apară, astfel încât Itachi ar putea influenţa lui epurare de la Sasuke. Acest lucru o PERMIS Orochimaru sa apară, astfel încât Itachi AR putea influenţa lui epurare de la Sasuke. Apoi, prin moartea înainte de ochii fratelui său, el ar putea deveni Sasuke de "sacrificiu" [1] Apoi., Principiile moartea inainte de Ochii Fratelui Sau, EL AR putea deveni Sasuke de "sacrificiu". [1]

Prima dată pe Sasuke este prezentată cu ea este atunci când el anunţă formarea noii echipe "Hawk", pentru a zdrobi Konoha [2] Sasuke lui Mangekyo Sharinganul. Ia aspectul unei stele cu şase feţe asemănătoare de multe ori modelul atomice, şi spre deosebire de alte Sharingans, care au un design negru şi fundal roşu, Sasuke este o prima, care este dovedit a avea un design roşu şi un fundal negru. Prima de date pe Sasuke Este prezentată Cu / buc Este atunci cand el anunţă formarea noii echipe "Hawk", pentru o zdrobi Konoha [2] Mangekyo Sharinganul lui Sasuke. Ia aspectul unei stele Cu şase fete asemanatoare de multe ORI modelul atomice, Si spre deosebire de Alte Sharingans, de îngrijire au pair ONU de proiectare Negru Roşu fundal si, Sasuke Este o prima vedere, de îngrijire Este dovedit o avea ONU Roşu de proiectare ŞI ONU fundal negru. El a demonstrat capacitatea de a utiliza un genjutsu care poate "exploata inimile speriati", în acest caz pentru a extrage informatii de la o victimă. El o demonstrat capacitatea de a ONU poate utiliza o îngrijire genjutsu "exploata inimile speriati", În Pentru acest Caz o extrage informatii de la o victimă. Acest lucru ar putea fi, eventual, genjutsu Tsukuyomi. Acest lucru AR putea fi, eventual, genjutsu Tsukuyomi. [3] El poate folosi, de asemenea, Amaterasu, de această dată împotriva Kirābī, dar cu Mangekyo propriu şi cu ochiul opus Itachi a folosit-o cu [4] El poate pune, de asemenea, în flăcări Amaterasu. [5], aşa cum se vede cu Kirābī şi Karin atunci când unul din tentacule de ardere Kirābī lui lovit. [3] El poate folosi, de asemenea, Amaterasu, de această date împotriva Kirābī, Dar Cu Mangekyo propriu ŞI Ochiul Cu Opus Itachi Cu o folosit-o [4] Pune El poate, de asemenea, in flacari Amaterasu. [5], asa cum se Vede Cu Kirābī ŞI Karin atunci cand unul DIN tentacule de ardere Kirābī lui lovit.

Sasuke a fost demonstrat de a suferi aceleaşi efecte secundare ca Itachi făcut atunci când el a evocat competenţele Sharinganul Mangekyo; tulpină şi sângerare a ochiului (deşi acest lucru ar fi fost, deoarece Sasuke a fost într-o stare slăbit la momentul din cauza leziunilor el susţinut în lupta sa cu Itachi), scurgerea rapidă de chakra, şi încet se deteriorează Sasuke o demonstrat Fost de un suferi aceleaşi efecte secundare ca Itachi Ro atunci cand el o evocat competenţele Sharinganul Mangekyo; tulpină ŞI sângerare un ochiului (Desi acest lucru AR Fi Fost , deoarece Sasuke o Fost Intr-o slăbit se holbeze la momentul DIN cauza leziunilor el susţinut version Lupta SA Cu Itachi), scurgerea Rapida de chakra, SI Incet deteriorarea
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6025
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Lun Sept 06, 2010 2:07 am

Mangenkyo Sharingan are 3 abilitati:
1.Amaderasu - flacari negre care ard tot ce intalneste, aceasta abilitate este un ninjutsu folosit cu ochiul drept
2.Tsukuyomi - aceasta abilitate este genjutsu foarte puternic folosit cu ochiul stang
3.Susano'o - un rasboinic legendar

Pe langa aceste abilitati utilizatori mai au si altele personale dar mai slabe decat acelea.

Mangenkyo Sharingan nu are doar atat mai e si o abilitate, aceasta a fost interzisa de clanul Uchiha , pana nici Madara nu o foloseste, aceasta abilitate : ex daca utilizatorul este ranit foare rau, da timpul inapoi si sa se foreasca de atac (de fapt face ca rana sa nu mai fie), dar asa cum stiti abilitatile mangekyo au riscuri, riscu acestei abilitati e ca ochiul utilizatorului sa se inchida pentru todeauna, singurul care a utilizat tehnica este Danzo.

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6025
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de vladvlad23 la data de Lun Sept 06, 2010 2:57 am

De fapt jutsul se cheama izanagi si rupe granitele dintre realitate si imaginatie. Priveste [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
vladvlad23
Moderator
Moderator

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1013
Puncte : 5199
Reputatie : 3
Data de inscriere : 06/09/2010
Sex : masculin

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Lun Sept 06, 2010 3:34 am

nu mai stiam cum se numeste dar oricum am vazut capitolu cand sa luptat sasuke cu danzo

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6025
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Shanks la data de Lun Oct 18, 2010 3:33 pm

Nu stiam de Izanaki ala! Shocked Mersi!
avatar
Shanks
Membru
Membru

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 66
Puncte : 3082
Reputatie : 0
Data de inscriere : 17/10/2010
Sex : masculin

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Michaelshinigami la data de Dum Noi 07, 2010 10:35 pm

Eu ii stiam pe Izanagi, Susan'o si Tsukuyomi.

Michaelshinigami
Membru
Membru

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 61
Puncte : 3054
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/11/2010
Sex : masculin
Varsta : 21
Localizare : Konoha
Joburi/Distractii : Bleach, Naruto

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Dum Noi 07, 2010 11:37 pm

in loc de Izanagi e Amaderasu
ca Izanagi nu il pot folosi toti care folosesc mangenkyo

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6025
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Re: Mangenkyo sharingan

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum