*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Nate River - Near

In jos

Nate River - Near

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Sam Sept 25, 2010 3:26 am

Nate River (ネイトリバー, Neito Riba?), Universal menţionate de mononym Apropiat (ニア, Nia?), Este ONU fictiv deuteragonist antagonist al ONU de anime si manga si Death Note seria, numai Dupa ani timeskip 4 si protagonist sprijinirea în film L: Switch to Lumea. Apropierea este mai mic de doi succesori de L, şi liderul SPK (dispoziţiei speciale pentru Kira), o organizatie care arata în cazul Kira şi, în cele din urmă, reuşeşte în descoperirea identităţii lui Kira. Apropierea Este mai mic de doi succesori de L, liderul Si SPK (dispoziţiei Speciale for Kira), o organizaţie de îngrijire se Uita version Case Kira SI în Urma DIN Cele, reuşeşte version descoperirea identităţii lui Kira.
Conţinutul Conţinutul


Caracter

În Death Note, apropiat este mai mic de L's doi succesori ridicate în Casa Wammy lui, orfelinat Watari "e pentru copiii supradotaţi, la Winchester, Anglia, Marea Britanie. Notă În Death, apropiat Este mai mic de L's doi succesori ridicate în Casa Wammy, Watari e orfelinat "Pentru Copiii supradotaţi, la Winchester, Anglia, Marea Britanie. Dintre succesorii, Apropiat este mult mai echilibrat, evaluarea calm situaţia, în timp ce de altă parte, Mello, este mai emoţional şi mai rapid de a acţiona. Dintre succesorii, Apropiat Este mult mai echilibrat, calm evaluarea situaţiei, celălalt în CE TIMP, Mello, Este mai emotional si mai rapid de un acţiona. La fel ca si L, Near diferite spectacole comportamente ciudate în timpul vieţii sale normale La LEF CA L, Apropiat prezinta diferite comportamente ciudate în Timpul Vietii Normale vânzare.. El este, de obicei văzut cocoşat peste, mai degrabă decât să stea. El Este, de obicei vazut Peste cocoşat, mai degrabă decât sa stea El, de asemenea. constant joacă cu jucării diferite, pe care le foloseşte în teoriile sale, precum şi Trosnirea dorul lelii şuviţe de păr. De asemenea, el joaca version mod constant cu diferite jucarii, PE îngrijire le foloseşte vânzare teoriile version, precum si dorul Lelii DIN Trosnirea incendiu Parul lui. În epilogul manga, el este indicat mănâncă un bar de ciocolată, ca el urmăreşte un caz nou, eventual în memoria Epilog Mello. în de manga, el Este indicat mănâncă bar ONU de ciocolata, ca el urmareste ONU Nou Caz, eventual Memoria in de Mello El arată. un mare respect pentru L, bazându-o mare parte din modul în care el rezolvă criminalităţii privind metodele de e L', chiar la punctul în care el ia doar cazuri că el este interesat cu mai degrabă decât încercarea de a urmări justiţie. El ONU Arata respect for Mare L, bazându-o Parte DIN Mare modul în îngrijirea el rezolvă criminalităţii Privind metodele de e L ", chiar la punctul în îngrijirea el ia cazuri Doar ca el Este interesat mai degrabă decât cu încercarea de o urmări Justitie. Apropiat foloseşte textul Nunta font "N" şi "L" pentru a reprezenta el însuşi şi L fals, respectiv Langa nunta. foloseste fontul textul "N" si "L" Pentru o reprezenta el însuşi Si fals L, respectiv. Dar mai târziu în urma , el a folosit engleza veche MT font "L" ca originalul L a făcut Dar mai. Tarziu Urma in, el o Activ Veche MT font engleza "L" ca originalul L a Ro. El este exprimat de Noriko Hidaka în anime-ul japonez, şi Cathy Weseluck în dub limba engleză. El exprimat Este de Noriko Hidaka japonez din anime-ul, Si Cathy Weseluck version Limba Engleză dub.

Uneori, după moartea lui L', el lucrează pentru Statele Unite în cadrul SPK (dispoziţiei speciale pentru Kira), echipa care este înfiinţat pentru a investiga Kira fără ajutorul de "L". Uneori, Dupa moartea lui L ", el lucrează for Statele unească în SPK Cadrul (dispoziţiei Speciale for Kira), Este echipa de îngrijire for înfiinţat o investigaţie Kira fara ajutorul de" L ". El reuşeşte să curând deduce că Yagami Light, dându-se drept L, este de fapt Kira. El reuşeşte curând sa deducem ca Light Yagami, Dandu-se Drept L, Este de fapt Kira. După ce a constată că TERU Mikami este proxy Lumina şi Mello răpeşte Kiyomi Takada, apropiat este capabil pentru a comuta Nota Mikami lui Death cu un forjat, permiţându-i să înfiinţeze o confruntare finală care lasă Lumina expuse. Dupa CE constată o ca TERU Mikami Este Lumina proxy lui Mello si răpeşte Kiyomi Takada, Este un for apropiat Capabil comuta lui Death Note Mikami forjat cu ONU, permiţându-i sa înfiinţeze o confruntare finala de îngrijire lasa Lumina expuse. Ryuk ucide Lumina la scurt timp după. Ryuk ucide Lumina la scurt Dupa TIMP. Lângă spune că nici el, nici Mello ar putea depasi L singur, dar au reuşit să facă acest lucru de neatenţie care lucrează împreună. Langa Spune ca Nici el, Nici Mello ar putea depasi L Singur, au reuşit Dar sa Faca Interkultureller Austausch [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] LUCRU de neatenţie Impreuna lucrează de îngrijire. Aproape de curând ia L'alias s, şi păstrează pe membrii supravieţuitor al SPK ca subalternii săi. Aproape de curând, printre altele, L'e alias, si păstrează PE membrii supravieţuitor al SPK ca subalternii sai.

Tsugumi Ohba, scriitor de Death Note, a declarat că Apropiat "devine mai putin placut", ca avansuri de poveste, citând planul Aproape de a lua notebook la un moment ulterior în poveste. Tsugumi Ohba, scriitor de Death Note, una de declaraţii ca Apropiat "Devine mai putin placut", ca avansuri de poveste, citând de planul Aproape sa ia notebook la ONU moment ulterior version poveste. Ohba a spus că o reacţie negativă provine de la "diferenţa în atitudinile lor" şi că oamenii pot fi vizualizate Aproape ca "un ieftin". Ohba o spus ca o reacţie negativa Provine de la "diferenţa Lor version atitudinile" si ca oamenii pot Fi vizualizate Aproape ca "ieftin ONU". Ohba a adăugat că apropierea lui "comportamentul obraznic", destinat să "consolideze lui copilării", a fost interpretată ca "enervant". Ohba o Adaugat ca apropierea lui "comportamentul obraznic", destinat sa "consolideze lui copilării", o Fost interpretată ca "enervant".

În capitolul final Apropiat aduce marionete degetul la Yellow Box Warehouse. Takeshi Obata, artist de Death Note, a declarat că Langa prima cumparat marionetă degetul Kira şi a atras pe ea cu un marker magic. CAPITOLUL în final Apropiat aduce marionete degetul la Yellow Box Warehouse. Takeshi Obata, artist de Death Note, una de declaraţii ca Langa prima cumparat marionetă degetul Kira si o atras PE EA magic marker cu ONU. Obata apoi a spus că trebuie să Apropiat au creat păpuşile celelalte ulterior. Obata apoi o spus ca trebuie sa Apropiat ulterioare au creat păpuşile Celelalte. opinii Obata Aproape ca nu place L de mult, astfel Obata a avut Aproape L descriu ca "urât", şi că Apropiat "muncit din greu" pe marioneta lui Mello cât mai aproape "a plăcut Mello". Opinii Obata Aproape ca loc L Nu de mult, o astfel Obata avut Aproape L descriu ca "urât", Si ca Apropiat "Greu DIN muncit" marioneta PE lui Mello pisică Mai Aproape "a plăcut Mello".

Obata a spus că sa bucurat de desen Apropiat şi Apropiat, care este, de asemenea, una dintre favorite sale şi a lui cel personajele preferate, considerând ca el să fie cel mai deştept personaj din manga ", pentru că el ieftin". Obata o spus ca sa bucurat de desen Apropiat si Apropiat, îngrijire Este, de asemenea, UNA dintre favorite vânzare si o lui cel Preferate personajele, considerându-l o Fi cel mai DESTEPT manga DIN personaj ", for ca el ieftin".

Când a fost întrebat despre care personaj a fost cea mai apropiată de el însuşi, Ohba indicat Apropiat şi "poate Light". Cand Fost o întrebat de îngrijire Despre un personaj Fost CEA mai apropiată de el însuşi, Ohba indicat Apropiat si "poate Light". În ceea ce priveşte Apropiat, Ohba a spus că el nu părăsi casa lui de multe ori. În CEEA CE priveşte Apropiat, Ohba o spus ca el Nu părăsi casa lui de multe ORI.
Concepţia şi dezvoltarea de Apropiat Concepţia si dezvoltarea de Apropiat

Ohba a spus că el a introdus Apropiat şi Mello împreună, ca L individual, nu a putut învinge Kira. Ohba o el spus ca o Introdus Apropiat Si Mello Impreuna, CA individuale L, Nu o putut învinge Kira. Ohba simţit că introducerea un caracter individual ar putea produce o "repeta", a luptei dintre Light şi L, aşa a vrut în schimb o poveste care implică trei combatanţi luptă între ele. Ohba simţit ca ar introducerea ONU caracter individual putea produce o "repeta", un luptei dintre Light si L, asa o vrut Ö Schimb de îngrijire poveste implica Trei combatanţi Lupta elemente Intre. Ohba a spus că el sa Obata a crea modele de caractere şi ia cerut să facă ambele personaje arate "un pic" L-ish "". Ohba o spus ca el sa Obata o CREA Modele de Caractere si ia cerut sa Faca ambele personaje arate "un pic" L-ish "". Ohba a spus că a "ezitat" în vârsta lor şi a considerat a face caracterele fiii lui L. Ohba a adăugat că el nu a dezvolta personalitatea lor iniţial ca el a vrut să "descoperi"-le prin acţiunile lor. Ohba o spus ca o "ezitat" în vârsta Lor si o CONSIDERAŢII o fata Caracterele fiilor lui L. Ohba o Adaugat Nu ca el o dezvolta personalitatea ca Lor iniţială el o sa vrut "descoperi"-le principiile Lor acţiunile.

Ohba a spus că a dat aproape un hobby de a juca cu jucării şi stivuire "lucrurile" ca o dezvoltare de la L'e hobby de stivuire cuburi de zahăr şi cupe putina mancare. Ohba o spus ca o Aproape dat hobby ONU de un Juca cu jucarii si stivuire "lucrurile" ca o dezvoltare de la L'e hobby-ul de stivuire cuburi de zahar si Cupe Putina mancare. Ohba inclus meci şi turnuri zaruri în miniaturi lui. Ohba inclus MECI si turnuri zaruri version miniaturi lui. Ohba a spus că el a crezut despre Obata întâmpină dificultăţi în crearea desenului turnuri zaruri şi am simţit surprins când a văzut zaruri turnuri în lucrarea finală. Ohba o spus ca el o crezut Despre Obata întâmpină dificultăţi version crearea desenului turnurile zaruri si am fi surprins simţit Cand o vazut ca zarurile Turnuri version lucrarea finala.

Numele dat "Nate" vine de la cuvântul "natural" şi "River" este de a simboliza faptul că fluxul de Apropiat talente din L. Prin urmare Apropiat este succesorul natural L. Numele este "ar trebui", pentru a arăta că Apropiat este un natural " geniu binecuvântat de sus ". Numele dat "Nate" de viţă de vie de la Cuvântul "natural" si "River" Este de o simboliza faptul ca fluxul de talente Apropiat de la L. Prin urmare Apropiat Este în mod natural L. Numele Este "ar trebui", un for Arata ca Apropiat Este ONU natural "binecuvântat geniu de Sus".

Obata a spus că, din moment ce Ohba a vrut să "include un pic L", în apropierea şi Mello, el a încercat să păstreze "weirdness şi ochii panda". Obata o spus ca, moment CE DIN Ohba o sa vrut "include ONU pic L", în apropierea Si Mello, el o sa încercat păstreze ", o weirdness Si Ochii panda". Obata a adăugat că, deoarece L a fost un personaj important el a simţit că a făcut Apropiat şi Mello arata prea mult ca L. El a descris personajul modele ca "o luptă majoră". Obata ca o Adaugat, deoarece L a Fost ONU el un personaj important simţit ca un Ro Apropiat si Mello Arata Prea mult ca L. El o CA descris personajul Modele "o Lupta Majora". Obata a spus că, atunci când a auzit pentru prima dată despre Apropiat şi Mello, el a presupus că Apropiat şi Mello s-ar alătura ca o echipă şi să lucreze împreună gemeni, asa ca a imaginat cele două ca atunci când a creat modele de caractere. Obata a declarat că el a crezut iniţial despre crearea Aproape ca "un pic mai matur mintal". Obata o spus ca, atunci Cand un for auzit prima datelor Despre Apropiat si Mello, el un presupus ca Apropiat si Mello s-ar alătura ca o echipă Si de LUCRU, asa ca el imaginat ca CEI DOI Gemeni Impreuna atunci el Cand o Modele creat caracter. Obata una de declaraţii ca iniţial gândit Despre crearea Aproape ca "un pic mai matur mintal". Obata a spus că el a creat un "cooler căutarea versiune de L", considerat de proiectare şi folosind o versiune mai tanara a desenului sau modelului. Obata un spus el ca o creat un "cooler căutarea versiune de L", CONSIDERAŢII de Proiectare si folosind o versiune mai tanara un modelului desenului Sau. Un alt design Obata creat pentru L a inclus un "personaj cu adevarat inocent şi vesel", şi el a simţit că proiectul ar putea lucra pentru Apropiat, el a spus că el "repede abandonat" ideea. Un alt Obata design for creat L a inclus o "inocentă Si VESELA personaj cu adevarat", Si el o simţit ca proiectul ar putea lucra for Apropiat, el o spus ca el "Repede abandonat" Idee.

Obata a spus că atunci când a văzut prima Langa el "nu ştiu nici măcar ce naiba el a fost poartă". Obata o spus ca atunci Cand o prima vazut Langa el "Nu Stiu Nici măcar CE Naiba el o Fost poarta". El a spus că "a fost greu" apropie de haine ca el nu a înţeles de asamblare de hainele lui. El o spus ca "o Greu Fost" apropie de haine ca el Nu o înţeles de asamblare de hainele lui. Obata a spus că a stabilit pentru pijamale şi "lucrurile au mult mai uşor". Obata o spus ca o pijamale for stabilit si "lucrurile au mult mai uşor".

Obata a adăugat că proiectele pentru caracterele a devenit trecut la faza de proiectare; final Mello au avut de design Apropiat şi vice-versa. Obata ca un for Adaugat proiectele Caracterele devenit un trecut la Faza de Proiectare; final Mello au avut de design Apropiat Si vice-versa. Obata a spus că atunci când a creat o descriere a desenelor şi modelelor editorul său a scris numele greşit de însoţire a desenelor şi modelelor; atunci când Obata a primit aprobarea el nu a putut spune că etichetele au fost incorecte. Obata o spus ca atunci Cand un creat o Descriere o desenelor si modelelor editorul Sau o Scris numele greşit de însoţire un desenelor si modelelor; atunci Cand o Obata primit aprobarea el Nu o Spune ca au putut etichetele Fost incorecte. Obata a spus că, pentru el, Apropiat a fost "mai rău". Obata ca un spus, el for, Apropiat un Fost "Rau mai". El a simţit că "e mai bine" că trecerea a avut loc. El o simţit ca "e Mai Bine" trecerea ca un loc avut.

Obata a declarat că în timp ce se apropia conceptul de imaturitatea lui au devenit "mai puternică şi mai puternică", ca el crede că aceste trăsături sunt cele mai bune revelat "treptat". Obata una de declaraţii CA în TIMP CE se apropia conceptul de imaturitatea lui au devenit "mai puternică Si mai puternică", ca el Crede ca aceste trasaturi sunt servanda Cele mai Bune revelat "treptat". Obata citată faptul că la începutul lui jucărie Apropiat unic constat darts. El a simţit că poate exprima "negative" părţi ale Langa cu marionete. Obata un invocat faptul ca la Inceputul lui unic Jucarie Aproape constatare de darts. El o simţit el ar putea exprima "negative" ale parti Langa cu marionete. Ohba a adăugat că s-ar putea vedea "partea lui întunecată în natură său de marionete a folosit". Ohba un Vedea Adaugat ca s-ar putea "partea Intunecata Sau in Natura Sau de marionete un Activ".
[Modifică] Personalitate [edit] personalitate

Se afirmă în "Death Note: Cum de a citi 13" că "în situaţii de calm lui este chiar mai sus că de L's". [Pagina nevoie] Efectiv, Apropiat este prezentată foarte calm şi emoţii atât în atitudine şi exprimare, indiferent de situaţia el este pus inch (Chiar şi atunci când aproape toţi membrii SPK a fost omorât el a fost pur şi simplu observarea.) Cu toate acestea, se arată că el este mai rău decât la cooperare L a fost. Se afirma în "Death Note: Cum de un citi 13", îngrijire "calm lui version situatii Este chiar mai sus ca de L's" [. necesare pagina] Efectiv, Apropiat prezentată Este Foarte calm si emoţii atât version Atitudine exprimare si, indiferent de situaţia el Este inch puroi (Chiar si atunci Cand Aproape Toti membrii SPK o el omorât un Fost Fost pur si observarea Simplu.) Cu toate acestea, SE Arata ca el Este mai Rau decât la Cooperare L a Fost. "A fost chiar dispus să utilizeze tactici puternice, care au fost abia în lege" şi că "el valorile rezultate mai presus de toate". [Pagina nevoie] "A Fost chiar Dispus sa utilizeze tactici puternice, de îngrijire Fost Abia UA în lege" si ca "el valorile Rezultate mai presus de toate". [Necesare pagina]

Chiar daca inteligenta lui este cea a unui geniu, şi este extrem de analitice şi calculative, el nu are cunoştinţe sociale şi este rău la interactiunea cu ceilalti, astfel încât "el este doar capabil de a elibera puterile sale adevărat atunci când el are sprijinul membrilor acestuia." [Pagina necesare] Chiar daca inteligenta lui Este un geniu unui CEA, Si Este extrem de analitice si calculative Nu, el sunt cunostinte Sociale Si Este Rau la interactiunea cu ceilalti, astfel Incat "Este el Doar Capabil de o elibera atunci puterile adevarat Cand vânzare El membrilor acestuia sunt Sprijinul. " [Pagina necesare]
[Modifică] Interese [modifică] Interese

Cu interese extrem de copil-ca, împrejurimile sale mereu au jucării, zaruri, sau darts presărate despre. Cu Extrem de interese child-CA, împrejurimile Mereu jucarii au vânzare, Despre zaruri, darts Sau presărate. Chiar dacă el este numai joacă, piecing împreună un puzzle model de pornire de nicaieri si ca arata cu uşurinţă un eşantion de abilităţile sale şi inteligenţa. Chiar dacă el Este numai joaca, piecing model Impreuna puzzle ONU de pornire de nicaieri si ca Arata uşurinţă esantion cu ONU abilităţile de vânzare Si inteligenta.

În mod normal, fixarea lui cu jucării este lumina, dar el nu pare să fi lucrurile pe care le place în special, din moment ce el a luat trei dintre acestea cu el când a trebuit să scape. în mod normal, fixarea lui cu jucarii Este Lumina, Nu Dar El Pare sa Fi lucrurile PE îngrijire în Le CE loc special, un moment DIN el luat cu el Trei dintre acestea Cand o sa trebuit peisaj. Trei ani de la povestea principală, Langa are un interes în construirea Tarot stive card. Trei ani de la Povestea Principală, Langa sunt ONU interes version construirea Tarot carte de stive. Desigur, aceste structuri sunt cu mult peste dimensiunea normală, care acoperă cu uşurinţă o camera intreaga. Desigur, aceste structuri sunt servanda cu mult normală Peste dimensiunea, cu grijă acoperă uşurinţă o camera intreaga. Se pare că apropierea ar dispreţui cineva care ar demola aceste structuri, accidental sau intenţionat. Se Pare ca apropierea ar dispreţui cineva ar îngrijire a demola aceste structuri, intenţionat Sau accidentale. De asemenea, el părea să aibă o dragoste pentru zaruri. De asemenea, el părea SA AIBA o dragoste for zaruri.

Apropiat deşi este mereu înconjurat cu jucării, nici unul dintre ele sunt electronice. Apropiat Desi Este Mereu înconjurat cu jucarii, Nici unul dintre elemente Electronice sunt servanda. Toate jucariile sale sunt tipurile de care trebuie să fie mutate manual, cum ar fi figurine de acţiune, darts şi păpuşi (cu excepţia pentru cauciuc de la distanţă de control raţe alimentat cu baterii). Toate jucariile pacta sunt tipurile de vânzare trebuie sa îngrijire manual FIE suferi mutaţii, cum ar Fi figurine de actiune, darts Si păpuşi (cu excepţia cauciucului telecomanda rata alimentat cu Baterii). În Death Note 11 El foloseste jucarii pentru a explica cazul. În Death Nota 11 El foloseste un for jucarii Case explica. Apropiat nu este indicat un joc video, sau ceva de felul electronice screen-joc, cum ar fi Game Boy, PlayStation, sau chiar jocuri Arcade ca Matt a făcut. Apropiat Este indicat Nu joc video ONU, Sau CEVA de felul Electronice ecran-joc, cum ar Fi Game Boy, PlayStation, de, sau chiar jocuri Arcade ca Matt o Ro. Dacă el nu are interese în jocuri video, sunt prea multe probleme care urmează să fie transportate în cursul investigaţiilor, sau a evita riscul de a dăuna vederii lui, nu se ştie. Nu el Dacă sunt interese în video jocuri, transportate sunt servanda Prea multe Probleme urmează îngrijire FIE SA in cursul investigaţiilor, Sau un Evita riscul de o dăuna vederii lui, Nu se ştie.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6030
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum