*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Amane Missa - Al 2-ilea Kira

In jos

Amane Missa - Al 2-ilea Kira

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Sam Sept 25, 2010 4:01 am

Misa Amane (弥 海砂, Amane Misa?) Este ONU personaj fictiv DIN Death Note anime, manga, film serie Si.
Conţinutul Conţinutul


Concepţia şi dezvoltarea

Tsugumi Ohba, scriitor de Death Note, a decis să creeze Misa să fie de-al doilea Kira, înainte de serializare a început. Tsugumi Ohba, scriitor de Death Note, un Decis sa creeze Misa sa FIE de-al doilea Kira, Inainte de serializare un inceput. El a simţit că având în povestea constau exclusiv din bărbaţi ar fi "plictisitor" şi că a vrut "o femeie draguta." El o simţit ca având version Exclusiv constau Povestea DIN femei ar fi "plictisitor" si ca o vrut "o Femeie Drăguţă." Ohba, care intenţionează să o introducă cu ochii shinigami, sa descris ca având să fie "spontană şi nu prea luminoase" şi că el a determinat-o personalitate "de la început." Ohba, îngrijire intenţionează sa o introducă cu Ochii shinigami, sa descris ca având FIE SA "spontană Si Nu Prea luminoase" si ca el o DETERMINAR-o personalitate "de la inceput." Light Yagami, deoarece nu ar dori să comerciale pentru Eyes shinigami, Ohba a vrut un alt personaj de a utiliza pentru a schimburilor comerciale pentru ochi, aşa că a decis să utilizeze Misa. Ohba a spus că concepţia numele MISA "a fost un fel de întâmplare, dar cred că a fost de la" kuromisa "(Black Mass). Acesta trebuie să fi fost bazate pe ceva". Deoarece Light Yagami Nu ar Dori sa Comerciale for Shinigami Eyes, Ohba un alt vrut ONU personaj de un for utiliza un ochi schimburilor Comerciale for, asa ca o Decis sa utilizeze Misa. Ohba o spus ca concepţia numele MISA "Fost o ONU LEF de aleatoare, Dar Cred ca un Fost de la" kuromisa "(Black Mass) .. Trebuie sa Fi Fost bazate PE CEVA"

Ohba în cele din urmă a decis să introducă Misa după moartea lui Naomi Misora. Ohba version Cele DIN Urma o Decis sa introducă Misa Dupa moartea lui Naomi Misora. Ohba şi Takeshi Obata, artist de Death Note, a vrut să folosească design Lolita gotic pentru a transmite "gotic imagini de shinigami şi că lumea". Ohba a spus că el este "în care moda" şi că având Misa apărea mai întâi în haine neobisnuite ar fi "mult mai interesant". Obata, imaginându-un amestec de un "artist japonez energic" şi un "străin rock and roll cântăreţ", simţit "set", atunci când el a atras Misa pentru prima dată. Ohba si Takeshi Obata, artist de Death Note, un for Dorit sa folosească Lolita gotic de Proiectare o transmite "gotic imagini de shinigami si ca Lumea". Ohba o spus ca el Este "MODA grijă" Si ca având Misa apărea mai Mihaela Sinca version Imbracaminte neobişnuite ar fi "mult mai interesant". Obata, imaginându-ONU amestec de un "artist japonez energica" Si ONU "Străin rock and roll cântăreţ", simţit "set", atunci el Cand o atras Misa for date prima. Obata a spus că el a simţit "reţinere" în ceea ce priveşte lungimea parului MISA; personal a vrut Fringe ei (breton) pentru a fi "drept peste", dar crede că crearea Misa complet în limitele de stil gotic lolita ar fi "prea mult". Prin urmare, Obata ei proiectate astfel încât sa uitat "un pic mai naturale" şi să apară "drăguţ", la oameni care "nu au fost în stil gotic Lolita". Obata un spus el ca un simţit "reţinere" în CEEA CE priveşte lungimea parului la MISA; personal o vrut ei Breton) for o Fi "Drept Peste", Dar Crede ca Misa crearea completat version limitele de stil gotic ar Fi Lolita "Prea mult ". (Prin urmare, Obata EI proiectate astfel Incat sa uitat "un pic mai NATURALE" Si Sa apară "Dragut", la Oameni de îngrijire "Nu au Fost în Stil gotic Lolita".

Când Apropiat şi arc Mello povestea a început şi Misa a devenit un idol top, Obata a decis să face sa arate ca "o actrita populară". Cand Apropiat Si Mello Povestea arc un inceput si un top Misa devenit idol al ONU, Obata o Decis sa sa arate ca se confruntă cu "o actrita Populara". Obata a spus că el a amintit "cu o mulţime de distracţie", în timp ce caută prin reviste Lolita gotic şi desen Misa. Ca răspuns la o întrebare întrebător despre care creatorii de caractere cu care se confruntă cele mai mari dificultăţi în crearea, Obata selectat Misa. Obata o spus ca el o amintit "cu o mulţime de distracţie", în TIMP CE cauta principiile reviste Lolita gotic si desen Misa. Ca răspuns la o intrebare de îngrijire Despre întrebător creatorii de Caractere de îngrijire se confruntă cu Cele mai Mari dificultăţi version crearea, Obata selectat Misa. Obata a spus că el a avut dificultăţi în înţelegerea conceptului de "a face ceva pentru persoana pe care o iubesc" şi că el a simtit ca personajul el controlat atunci când a făcut-o. Death Note 13: Cum de a citi, de asemenea, prevede că Mişa "necesară o mulţime de variaţie artistic" din cauza ei "multe expresii" care a variat "de la ridicola, la grave". Obata o spus ca el o avut dificultăţi version înţelegerea conceptului de "o persoana fata CEVA for PE o îngrijire iubesc" si ca el o simtit ca personajul el atunci controlat Cand o Ro-o:. Death Nota 13 Cum de o citi, de asemenea, prevede ca Misa "necesară o mulţime de variaţie artistic" din cauza ei "multe expresii" grija o variat "de la ridicola, la" grave.

În manga, Misa poarta bijuterii cu o tema crucifix, în adaptarea anime, ea poarta bijuterii Fleur de lis, deşi crucea este reţinut pe figura colectorului este inclus cu volumul 5 din seria DVD. În manga, Misa poarta Bijuterii tema crucifix cu ONU, în adaptarea anime, ea poarta Fleur de lis Bijuterii, desi Crucea Este reţinut PE Colectie Cifra inclus cu volumul 5 din seria DVD.

Când cartea culoare proiectarea acoperă, Obata alocate culori la caractere pentru a "obţine dreptul de atmosferă". Cand cartea culoare proiectarea acoperă, Obata alocate culori la Caractere for o "obţine dreptul de atmosferă". Obata atribuite roz şi negru la Misa. Obata atribuite roz si Negru la Misa.
Caracter
Misa Misa în anime anime din

În cadrul universului Death Note, Misa este un celebru model, cantareata si actrita, care este îndrăgostit nebuneşte cu Yagami Light. În Cadrul Death Note universului, Misa Este celebru model al ONU, Cantareata si actrita, îngrijire Este îndrăgostit nebuneşte cu Light Yagami. Ea se referă de obicei la ea la persoana a treia de asteptare însăşi "Misa-Misa" să fie drăguţ, deşi acest lucru este omis in dub limba engleză a anime-ului, şi ea tinde să fie hiperactivi. Ea se referă de obicei la EA in persoana un Treia de asteptare însăşi "Misa-Misa" sa Dragut uf, Omis Desi Interkultureller Austausch [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] LUCRU Este în Limba Engleză dub un anime-ului, si ea tinde sa uf hiperactivi. În ciuda hiperactivitate, ea rar, dacă vreodată, permite sentimentele personale despre cineva să interfereze cu planurile Light, arătând loialitatea ei nestrămutată de a-l. hiperactivitate în ciuda, EA rar, dacă vreodată, Personale Despre sentimentele permite cineva sa interfereze cu planurile de lumină, arătând loialitatea ei nestrămutată de Al. Ea, ca Lumina, este corupt de puterea care vine cu care deţine o Death Note. Ea, ca Lumina, Este corupt Puterea de îngrijire cu grijă de viţă de vie deţine o Death Note. Cu toate acestea, spre deosebire de lumină, ea nu doreste sa devina un zeu, nici nu pierde personalitatea ei original. Cu toate acestea, spre deosebire de lumina, ea Nu doreste sa devina zeu al ONU, Nici Nu pierde personalitatea ei original.

Douglas Wolk de Salon descrie MISA ca fiind redactate într-o ", benzi desenate japoneze" tradiţie de drăguţ, fete mici, airhead cu ochii mari "şi fiind un" cannier mult decât ea se preface a fi ". Douglas Wolk de Salon descrie MISA ca gasesc redactate Intr-o ", Benzi desenate japoneze" Traditie de Dragut,, Fetele airhead Mici cu Ochii Mari "Si gasesc ONU" cannier mult decât ea se prefaţa o Fi ". Wolk adaugă că cititorul ar putea "Uita-te la ei de măsurare cât de mult farmec cvasi-nevinovat pentru a se toarnă în fiecare situaţie" Wolk Adauga ca ar putea cititorul "Uita-te la ei cum de măsurare cvasi-nevinovat Farmec mult for o se toarnă version orice situaţie"..

Ea decide să dedice viaţa ei la lumină pentru că el pedepsit pe criminal care a ucis parintii ei atunci când ea a fost mai mic în faţa ochilor ei. Ea decide sa dedice viata ei la lumina for ca el pedepsit PE îngrijire penală a unui OPC parintii ei atunci ea Cand o Fost mai Mic Faţa ochilor ei. Misa, incapabil să ierte pe criminal şi care doresc să-l omoare pe hoţ se, a văzut mai multe întârzieri în procesul criminalului, precum şi posibilitatea de el ar putea sa oprit înainte de Kira omorât. Potrivit Ohba, vede lumina Misa ca o "persoană rea", care a ucis oameni nevinovaţi, aşa că el acţionează emoţional rece faţă de ea şi manipulează. Ea înţelege că Lumina nu iubeşte cu adevărat ei, dar ca ea afirmă în timpul întâlnirii sale în primul rând, ea nu-i pasă că ea este doar a fi folosit. Misa, incapabil sa ierte PE penale si îngrijire doresc sa-l omoare PE cald SE, o vazut întârzieri multiple în criminalului de Proba si posibilitatea de el ar putea sa sonor Inainte de Kira OPC l-au. În conformitate cu Ohba, Vede lumina Misa ca o "persoana Rea" grija o OPC Oameni nevinovaţi, asa ca el acţionează emoţional rece fata de ei si ei manipuleaza. Ea înţelege ca Lumina Nu iubeste cu ei adevarat, Dar ca ea Relevant comments: Observaţii în Timpul primei reuniuni o ei, ea nu-i pasa ca ea Este Doar o Fi Activ. Lumina si Misa atât acţionează împreună ca Kira de peste cinci ani, până la Lumină decide că este prea periculos pentru a fi Misa Kira cu membri ai grup de lucru bănuindu-l. Lumina si Misa atât acţionează Impreuna ca Kira de Peste Cinci ani, Pană la Lumina decide ca periculos Prea Este un for Fi Misa Kira cu membrii DIN LUCRARI DE LUCRU bănuindu-l.

Misa a fost emotional afectat de pierderea de părinţii ei. Misa o Fost deteriorat emotional de pierderea de părinţii ei. Ea consideră că, în cazul în care Lumina nu dragostea ei, atunci ea poate cel puţin pretinde că el nu. Ea considerabil ca, Case version version Lumina de îngrijire Nu Dragostea ei, atunci ea poate cel putin pretinde ca el Nu. Ea şi-a exprimat deschis dorinţa ei de a fi iubit [necesită citare] şi vrea să dea lumină tot ceea ce ea are în speranţa că acesta poate bază de reciprocitate şi în cele din urmă sentimentele ei. EA Si-a exprimat dorinţa ei de DESCHIS A fi iubit [necesită citare] si vrea sa lumina TOT CEEA CE DEA / buc sunt în Speranţa ca acesta poate Baza de reciprocitate SI în Cele DIN Urma sentimentele ei. Ea chiar spune ca nu ii pasa daca el este folosit. Spune ca ea chiar Nu ii pasa daca el Este Activ.

Shinigami care o urmează este Rem. Shinigami îngrijire o urmează Este Rem. Nu cu mult timp înainte de introducerea lui Misa la seria, Misa a fost atacat de către un vânător obsedat. Nu cu mult TIMP Inainte de introducerea lui Misa la seria, Misa un atacat Fost Catre obsedat de vânător ONU. Necunoscut pentru ei, un shinigami numit Gelus a căzut în dragoste cu ea, şi a fost ei uita în timpul atacului. Necunoscut ei for, Gelus ONU numit un shinigami căzut cu EA in dragoste, si o Fost EI Uita în Timpul atacului. În scopul de a salva viata ei, a scris numele Gelus stalker ei în notebook-ul său, omorându-l. În scopul de o Salva Viata ei, o Scris numele Gelus stalker EI version Sau notebook-ul, omorându-l. În consecinţă, Gelus însuşi a murit, din moment ce shinigami există doar pentru a lua viaţa omului nu, îl poate prelungi. În consecinţă, Gelus însuşi o murit, moment DIN CE shinigami cort Doar un for Lua viata omului Nu, poate prelungi Il. Rem, care a asistat la întregul eveniment, a luat apoi notebook Gelus, care au fost lăsate în urmă, şi a dat-o la Misa, iar cei doi în cele din urmă a crescut la îngriji unul de celălalt. Rem, pasă asistat la întregul Eveniment, o Gelus luat apoi notebook-uri, de îngrijire Fost au lăsate version Urma, Si o dat-o la Misa, IAR CEI DOI DIN version Cele Urma o crescut la îngriji unul de celălalt.

Misa îndeplineşte două meserii ochi, durata de viata ei de tăiere în jumătate de două ori: prima, cu Rem, al doilea, cu Ryuk. Misa îndeplineşte doua meserii ochi, Durata de viata ei de tăiere version jumatate de doua ORI: prima, cu Rem, al doilea, cu Ryuk. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, deşi ea taie durata de viata ei în jumătate de două ori, ea a câştigat, de asemenea, durata de viaţă a ambelor Gelus şi Rem atunci când au murit când au prelungit viaţa ei. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca, desi ea taie Durata de Viata ei EA jumatate de doua ORI, un câştigat, de asemenea, Durata de viata un ambelor Gelus Rem Si atunci au murit Cand Cand au prelungit viata ei.

Conform 13: Cum de a citi, Misa isi pierde amintirile ei legate de utilizarea Death Note şi păstrează dragostea ei pentru Light. Conforme 13: Cum de o citi, Misa ISI pierde amintirile ei legat de utilizarea Death Note si păstrează Dragostea ei for Lumina. Având în vedere că este în natura a unui utilizator la Death Note "sufere nenorocirea", Misa cade în disperare după cineva "ca Matsuda" ", probabil, lăsaţi-o să alunece" că Lumina a murit. . Având version Vedere Este ca in Natura un Death Note unui utilizator la "sufere nenorocirea", Misa cade version disperare Dupa cineva "ca Matsuda" "lasa, probabilităţii, aceasta alunecare" Lumina ca o murit. . În ciuda zvonurilor ventilator, femeia ascuns care apare la sfârşitul manga nu este Misa, dar un adept anonim de Kira. În ciuda zvonurilor ventilator, ascuns Femeia apare de îngrijire la manga Misa sfârşitul Este Nu, Dar anonim ONU adept de Kira. soarta Misa nu este afişat în manga, la toate, ea a fost vazut ultima oara sejurului lor la Hotel Teito. Este soarta Misa Nu afisat version manga, la toate, ea o Fost vazut Ultima oara sejurului Lor la Hotel Teito. Ohba a declarat că aceasta a fost pur şi simplu pentru că nu au o situaţie pentru a se potrivi ei inch Misa se sinucide la un an după Lumina moare. Ohba una de declaraţii ca aceasta o Fost pur Si Simplu ca for Nu au o situaţie for unei SE potrivi EI inch Misa se sinucide la ONU un Dupa Lumina moare.

La final al anime-, Misa apare îmbrăcat în haine Gothic Lolita, stând în afara feroviar de siguranţă pe marginea unui zgârie-nori şi căutaţi în apusul de soare. La final de anime-, Misa apare îmbrăcat în Gothic Lolita Imbracaminte, sta in Afara Feroviar de Siguranţei PE Marginea unui zgârie-nori Si căutaţi version apusul de soare.

Misa, născut la 25 decembrie 1984 la Kyoto, are o înălţime de 152 cm şi o masă de 36 kg (90 kg)). Misa, născut la 25 Decembrie 1984 la Kyoto, sunt o inaltime de 152 cm si o masa de 36 kg (90 kg)). MISA are o dimensiune bust de 76 de centimetri, o talie de 51 de centimetri, şi o dimensiune şold de 75 centimetri. MISA sunt bust o dimensiune de 76 de centimetri, o talie de 51 de centimetri, si o dimensiune vândut de 75 centimetri. tipul ei de sânge este AB. Ei tipul de Sange Este AB. (A se vedea tipurile de sânge în cultura populară japoneză) (A se Vedea tipurile de Sange version Cultura Populara japoneză)
Film
Erika Toda ca Misa Amane din seria Death Note film. Erika Toda ca Misa Amane DIN Death Note seria de film.

MISA este portretizată în filmele de Erika Toda. MISA Este portretizată version filmele de Erika Toda. În continuitatea film, Misa are un frate, care este ucis, împreună cu părinţii ei. continuitate în film, Misa sunt frate ONU, OPC Este de îngrijire, Impreuna cu părinţii ei. personalitatea Misa este uşor modificat de la manga. personalitatea Misa Este uşor modificat de la manga. În plus, aspectul ei este uşor modificată: în timp ce Misa are păr blond în manga şi anime, ea are parul maro în filme. În plus, aspectul ei Este uşor modificată: în TIMP CE Misa sunt par blond version manga anime Si, EA sunt Parul Maro filme în.

Ea este primul văzut filmarea unui dorama numit "Misa-Misa's Dulciuri Happy", în cazul în care ea afirmă că ea este copt pentru a face tratează duşmanii ei grăsime. Ea Este Primul vazut filmarea unui dorama numit "Misa-Misa's pretul painii, brutarie Happy", în Case în îngrijire ea afirma ca ea Este for creştin o faţă tratează duşmanii ei grăsime. După filmare de la această secţiune se termină, ea îşi exprimă sprijinul pentru Kira la un jurnalist. Dupa filmare de la această secţiune se vagon, EA ISI exprimă for Sprijinul Kira jurnalist la ONU. supraveghetorul ei solicită ca declaraţia să fie tăiate din cauza controverselor. supraveghetorul ei solicită ca Declaratia sa FIE DIN tăiate cauza controverselor. atacator lui Misa, Ryotaro Sakajo, director adjunct pentru "Dulciuri Happy", moare de la un atac de cord când Gelus scrie numele lui in interiorul lui Death Note. Atacatorul lui Misa, Ryotaro Sakajo, un for director adjunct "pretul painii, brutarie Happy", moare de la ONU cablul de atac de Cand Gelus scrie numele lui în interiorul lui Death Note. Notă Gelus lui Death apoi cade in fata de Misa, care imediat se ridică. Additional notes Gelus lui Death apoi cade în fata de Misa, IMEDIAT îngrijire se Ridica. După citirea notebook, ea găseşte Rem. Dupa citirea notebook, buc găseşte Rem.

În al doilea film, inlocuieste Mogi Ukita ca victimă Misa în timpul incidentului TV Sakura. În al doilea film, Mogi înlocuieşte Ukita ca victimei Misa Timpul version incidentului TV Sakura. În plus, Misa prima învaţă de identitate Light ca Kira atunci când salvează Soichiro sayu. În plus, Misa prima Invata de identitate Lumina ca Kira atunci Cand Salveaza Soichiro sayu.

MISA este prezent la confruntarea finala dintre Lumina şi forţele de poliţie, deşi ea este încătuşat şi imobilizat de către un alt ofiţer. MISA Este Prezent la confruntarea finala dintre Lumina si Fortele de politie, desi ea Este încătuşat si imobilizat de Catre alt ofiţer al ONU. Cand lumina moare după Ryuk scrie numele său în jos în Death Note, Misa descompune punct de vedere emotional. Cand lumina moare Dupa Ryuk scrie numele Sau in Death Note, descompune Punct de Vedere emoţională Misa. memoria ei de incident şi a Death Note este şters, dar ea păstrează obsesia ei cu Lumina, care doresc-i o zi de nastere fericit printr-un mini-altar dedicat lui. Memoria ei de incident si un Death Note şters Este, Dar ea păstrează obsesia ei cu Lumina, îngrijire doresc-i o zi de nastere Fericit lui printr-ONU Dedicat mini-altar.
Actrita lui portretizare de Misa

Erika Toda a spus că, înainte de filmare, ea a simtit "o mulţime de presiune", datorită popularităţii personajului cu publicul. Erika Toda o spus ca, Inainte de filmare, ea o simtit "o mulţime de presiune", datorită popularităţii personajului cu publicul. Ea a spus că presiunea a dispărut atunci când a început filmările. Ea o presiunea spus ca o atunci disparut Cand o filmările inceput. Într-un articol în The Star, un ziar malaiezian, scriitor Kitty Toda Sensei teoretizat că nu a avut "timp să se gândească prea mult despre modul în care fanii vor reacţiona", citând muguri de film pe care Kitty Sensei descris ca "punct de vedere fizic şi mental epuizant", cum ar fi cămaşă de forţă scena. Intr-ONU Articol în The Star, Ziar malaiezian ONU, scriitor Kitty Toda Sensei a teoretizat ca Nu o avut "sa TIMP se gândească Prea mult Despre modul în îngrijirea Fanii VOR reacţiona", citând Muguri de PE de film de îngrijire Kitty Sensei descris ca "Punct de Vedere epuizant fizic si mental ", cum ar Fi cămaşă de FORTA Scena. Toda a spus că desfacerea cămaşă de forţă a luat o mulţime de timp, şi în momentele în care ea aşteptat în sacou între ia. Toda o spus ca desfacerea cămaşă de FORTA o luat o mulţime de TIMP, SI, în momentele în îngrijirea aşteptat EA in Sacou Intre ia. Toda, de asemenea, a declarat că, pe de o ocazie, ea a purtat o lega la ochi timp de o ora in timpul filmarilor. Toda, de asemenea, un ca de declaraţii, PE de o OCAZIE, ea o purtat o Lega la ochi for o ora în Timpul filmărilor.
Yonkoma

Death Note 13: Cum de a citi descrie MISA "sexy" în yonkoma Death Note ca primirea unui "Power Boost, comparativ cu principalele serii". Death Note 13: Cum de un Citi descrie MISA "sexy" Death Note yonkoma DIN îngrijire beneficiază de o "Impuls Putere version comparaţie cu principalul" seriei. ca
Recepţie

Tom S. Pepirium, un editor al site-ului IGN, Misa descrie într-o revizuire a episod anime Death Note "Performance" ca fiind "personajul show-ului cel mai slab şi cel mai enervant". Tom S. Pepirium, editor al ONU de IGN site-ului, revizuire descrie Misa Intr-o un episod anime Death Note "Performance" ca gasesc "show-ului cel mai slab si cel mai enervant" caracter. Pepirium citează "tonul în care ea este scris". Pepirium citează "tonul EA Scris Este de îngrijire". El simte că motivaţia ei şi obsesie cu Kira sunt "în liga cu Death Note 's sensibilităţile întuneric". El simte ca motivaţia ei si obsesie cu Kira sunt servanda "e în Liga cu Death Note" sensibilităţile intuneric ". El spune că atunci când Mişa "burlane" ei "profund şi pe deplin realizat" afecţiunea pentru Kira în "ei traznita, mod excitat, pudel, cum ar fi" informaţii ", îşi pierde toate un impact". El Spune ca atunci Cand Mişa "Burlane" ei "profunda PE Si realizat deplin" afecţiunea for Kira în "ei traznita, entuziasmat, pudel ca-mod" Informatii ", ISI impact pierde toate ONU". Referent foloseste "girly pretenţios puf roz" şi "Jar Jar" (o trimitere la Jar Jar Binks) ca descriptori figurativ pentru Misa. De asemenea, el a comparat Misa de Dot de la Animaniacs. Pepirium a spus că el a dorit ca Misa a petrecut mai mult timp într-o "stare destul de gravă" în loc de "bolnav de dragoste prostie, caracterizarea anime big-ochi". Într-un articol Salon.com Douglas Wolk include Misa într-un grup de personaje pe care le descrie ca fiind "îngrijit-forjat". foloseste Referent "girly Roz PUF pretenţios" si "Jar Jar" (o trimitere la Jar Jar Binks) ca descriptori figurativ for Misa. De asemenea, el o comparat Misa de Dot de la Animaniacs. Pepirium o spus ca el o Dorit ca Misa o TIMP petrecut mai mult Intr-un "grav oarecum stat" în loc de "bolnav de dragoste prostie, ochi Caracterizare anime-mare". Intr-ONU Salon.com Articol Douglas Wolk include Misa Grup Intr-ONU de personaje de îngrijire PE le descrie ca gasesc "îngrijit-forjat".
Primirea de versiunea de film a caracterului

Erika Toda a spus că ea opinii Mişa ca "complicat şi fascinant". Erika Toda o spus ca ea Opinii MISA ca "complicat Si fascinantul". Toda a adăugat că ea nu înţelege de ce o persoană ar folosi de bună voie un Death Note; Toda a spus că ea a admirat faptul că Mişa "nu tot ceea ce ea îşi propune să facă", dar că acţiunile de Lumina şi MISA sunt "criminal". Toda o Adaugat Nu ca ea înţelege de CE o persoană ar folosi de Bună Voie Death Note ONU; Toda o spus ca ea o admirat faptul ca MISA "TOT CEEA CE / buc Nu ISI propune sa Faca", Dar ca acţiunile de Lumina Si MISA sunt servanda "criminal".

Christy Lee SW al Star a spus că portretizarea lui Toda al MISA, în al doilea film "poate parea destul de enervant pentru că sunt excesiv Bulbuc şi drăguţ la început" şi că caracterul "creşte" asupra privitorului ", după un timp". Christy Lee SW de Steaua o spus ca portretizarea lui Toda al MISA, în filmul Al doilea "poate parea destul de enervant ca for pacta sunt excesiv Bulbuc si Dragut la inceput" si ca caracterul "creste" asupra privitorului ", Dupa TIMP ONU". Lee a spus că la sfârşitul filmului ea a văzut Mişa ca "destul de duios". Lee o spus ca la sfârşitul filmului ea o vazut MISA ca "destul de duios".[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6030
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Re: Amane Missa - Al 2-ilea Kira

Mesaj Scris de vladvlad23 la data de Sam Sept 25, 2010 2:25 pm

Mi s-a parut cam nebuna. Dupa kira 1.

...:::Naruto Max:::...
Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
vladvlad23
Moderator
Moderator

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1013
Puncte : 5204
Reputatie : 3
Data de inscriere : 06/09/2010
Sex : masculin

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum