*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Mail Jeevas - Matt

In jos

Mail Jeevas - Matt

Mesaj Scris de Gheby Axel la data de Sam Sept 25, 2010 4:14 am

Matt apare o singura data in anime in episoadele 35.El este cel mai bun prieten a lui Mello.Reuseste sa atraga politia dupa el,in timp ce Mello fugea cu Takada.Se sacrifica pentru a ajuta la capturarea lui Kira.Moare in episodul 35 fiind ucis de politisti:(

Numele lui real era Mail Jeevas. Era al treilea la Wammy's House, dupa Mello si Near. Era fumator inrait si adora jocurile video mai mult decat orice. NU prea ii placea sa iasa afara.

"Matt (マット, Matto), numele real Mail Jeevas (pronouced Mile) (マイルジバス, Mairu Jibasu), Este cel mai bun Prieten lui Mello de la Casa Wammy si complicele Sau El apare pentru prima dată în Capitolul 83 (volum 10, pagina 70. ) de manga şi 32 din anime El for apare la prima vedere de date în Article. 83 alineatul (volum 10, pagina 70) manga DIN si 32 DIN anime. El are ceva de lucru spionaj pentru Mello şi joacă un rol important în răpirea Takada lui. El se confruntă cu CEVA de for LUCRU spionaj Mello lei si joaca ONU important în răpirea lui Takada. In manga, de asemenea, el a fost spus de Mello sa ma uit la Misa Amane pentru orice dovadă ea a fost al doilea Kira. în manga, de asemenea, el o Fost spus de Mello sa ma uit la Misa Amane orice for Dovada ea o Fost al doilea Kira. Nu mult altceva este cunoscut despre Matt, altele decât el este un rezident fostul Wammy's House Nu de. mult ALTCEVA Este cunoscut Despre Matt, Altele el Este decât rezident al ONU . Fosta Casa Wammy În capitolul 98 sau episod 35 de ani, el a incendiilor o bombă de fum de la bodyguarzii Takada ca o distragere a atenţiei de Mello să-l răpească Takada, în capitolul următor din manga el se întâlneşte faţă în faţă cu bodyguarzi Takada in Article 98 Sau 35 episod. , fum trage ONU, el bomba la bodyguarzi lui Takada ca o distragere un atenţiei de Mello sa-l răpească Takada, version următor CAPITOLUL de manga el se întâlneşte fata version fata cu bodyguarzii lui Takada.
Matt a fost împuşcat şi ucis de către gărzile de corp Takada lui Matt o Fost împuşcat Si OPC de Catre gărzile de corp lui Takada
Dreamanderson Adăugat de Dreamanderson Adaugat de Dreamanderson


În interiorul partea din spate a lui tricou, el a ascuns un pistol pe care el a încercat să scoată până când el este impuscat de mai multe ori în cele din urmă de către toate treisprezece dintre bodyguarzii care il inconjoara. În interiorul spate DIN partea lui un tricou, el un pistol ascuns ONU îngrijire PE el o încercat sa scoată Pană Cand el Este impuscat de mai multe ORI version Cele DIN Urma de Catre toate treisprezece dintre bodyguarzii il inconjoara de îngrijire. Un total de douăzeci şi patru gloanţe a intrat în corpul său. Un total de douăzeci si gloanţe Patru o intrat Sau corpul în. Mello vede mai târziu vestea morţii sale, difuzate la posturile TV şi cere scuze pentru că a ajuns Matt ucis. Mello Vede mai Tarziu Vestea vânzare Mortii, pârâul difuzate la posturile TV si for CeRe scuze ca un OPC ajuns Matt.

Aspectul lui Matt a fost un total de 18 panouri în manga (dispersate pe capitole 83-87 şi 98-99) şi două episoade din anime, deşi numai pentru câteva minute, într-un medalion non-vorbirea în episodul 32 şi vorbind rol important în episodul 35 (în cazul în care evenimentele de răpirea lui Takada şi moartea lui a fost descris). Aspectul lui Matt-un total de 18 Fost ONU manga Panouri version (PE dispersate Capitole 83-87 si 98-99) si DIN doua episoade anime, desi numai Cateva minute for, Intr-ONU medalion non-vorbirea version episodul 32 lei si vorbind important version episodul 35 (în Case version evenimentele de îngrijire de răpirea lui Takada si moartea lui o Fost descris). În ciuda aspectului său scurt şi lipsa de dezvoltarea personajelor, el este unul dintre cele mai populare personaje. În ciuda aspectului Sau scurt si lipsă de dezvoltarea personajelor, el Este unul dintre Cele mai populare personaje.
Matt fără ochelari lui aşa cum se arată în ghid anime oficial. Matt fara Ochelari lui asa cum se Arata version Ghid oficial anime.
Seira419 Adăugat de Seira419 Adaugat de Seira419

Este mai târziu a dezvăluit că numele real lui Matt este Jeevas Mail. Este mai Tarziu o ca dezvăluit numele real lui Matt Este Jeevas Mail. El îi plac jocurile video, displace ies. El ii Plac Jocurile video, e deplasa. Matt este de obicei cunoscut de ochelari lui Orange Signature si fumat o ţigară. Matt Este de obicei cunoscut de ochelari lui Orange Signature si fumat o ţigară. El a fost în spatele Mello şi Apropiat pentru a reuşi L. Matt este de 168 centimetri inaltime (5 '5 "), cantareste 52 kg (115 kg), şi tipul lui O. sângele Său culoarea părului nu a fost niciodată dezvăluit în manga. Indiferent înainte de a doua debut sezon din anime Death Note, fanii colorat neoficial roşu părul sau cupru, un portret care încă stă în cele mai multe FanArt împreună cu un "joc" trăsătură mult ca L'e dependenta de dulciuri, Mello de a ciocolată sau în apropiere de la jucării. Anime ilustrează -l ca având păr negru, maronii in timpul pieselor nonspeaking, în timp ce Death joc video Notă: L o Tsugumono (L'e Succesorii) l portretizează cu părul neon-albastru O imagine de Matt fără ochelari de protecţie este prezentată în ghid anime, dezvăluind-l la. au ochi de culoare albastru închis. El o Fost version spatele Mello si Apropiat for o reuşi L. Este Matt inaltime de 168 centimetri (5 "5"), cantareste 52 kg (115 kg), Si sângele lui O. vârful culoarea părului Nu SAU o Fost niciodată dezvăluit version manga. Indiferent Inainte de raportor sezon DIN debut Death Note anime, Fanii colorat Neoficial Parul lui Roşu Sau cupru, ONU îngrijire portret Inca sta version Cele mai multe FanArt Impreuna cu ONU "Joc" L'mult trăsătură ca e dependenta de pretul painii, brutarie, Mello de o ciocolata Sau version apropiere de la jucarii. Anime ilustrează ca având L, maroniu parul inchis la culoare version nonspeaking pieselor "Timpul", în CE TIMP Moartea video Additional notes joc: L o Tsugumono (L'e Succesorii) Il portretizează cu neon albastru-Parul la. O imagine de Matt fara ochelari de protectie Este prezentată version Ghid anime, au dezvăluind-l ochi de culoare albastru inchis.


Fan Descrieri

Matt, deşi au avut timp micul ecran în anime (aproximativ 55 secunde total) si panouri foarte puţine în manga, el este un fan favorit. Matt, desi au avut TIMP Micul ecran din anime (aproximativ 55 total Secunde) Panouri si Foarte puţine version manga, el Favorit Este fan al ONU. Totuşi, mulţi fani să ia libertatea artistice cu caracter, cum ar fi refuzul de a utiliza schema de Madhouse de culori (păr maro, tricou rosu, etc), şi în loc înlocuirea acestuia cu "culorile fanilor", mai popular, care provin de la artisti Doujinshi (păr roşcat, cămaşă albă, ochii verzi). Totuşi, multi Fani sa ia Libertatea cu caracter artistice, cum ar Fi refuzul de utiliza o schemă de Madhouse de culori (par Maro, tricou rosu, etc), SI, în loc înlocuirea acestuia cu "Culorile fanilor", mai popular de îngrijire, provin de La artisti Doujinshi (roşcat par, alba cămaşă, Ochii verzi).

Altele decât vârsta lui Matt, data naşterii, înălţimea, dragostea de jocuri de noroc şi de fumat, şi nu le place de aer liber merge, tot trecutul lui Matt, copilăria la Wammy lui, relatia cu Mello, Apropiat, şi L, şi personalitate sunt toate speculatiilor facute de fani. Altele decât vârsta lui Matt, Numele purtate anterior de date, înălţimea, Dragostea de jocuri de noroc si de fumat, si locul Nu le aer liber de îmbinare, tot trecutul lui Matt, la Wammy Copilăria lui, relatia cu Mello, Apropiat, SI L, SI personalitate pacta sunt toate speculatiilor facute de Fani.
Trivia
Aspectul canon numai de Matt ca un orfan cu Mello şi Apropiat de la Casa Wammy Orfelinat în perioada în care L a decis să ia cazul Kira. Aspectul canon numai de Matt ca ONU cu orfan Mello si Apropiat de la Casa Wammy Orfelinat version perioada în îngrijire L a Decis sa ia Case Kira.
RexGodwin Adăugat de RexGodwin Adaugat de RexGodwin
* În ciuda având doar un rol destul de minor în serie (apare un numar de 18 panouri în manga), Matt este încă una dintre cele mai populare personaje şi oarecum un evantai favorite. * În ciuda având destul Doar lei ONU de Serie minore (Numar apare ONU de 18 Panouri version manga), Matt Este Inca UNA dintre Cele mai populare personaje si oarecum ONU evantai favorite.

* Matt este singura dintre cele mai cunoscute Boys Wammy că Linda nu trage. Matt Este Singura dintre Cele mai cunoscute Boys Wammy ca Linda Nu trage. Nimeni în afară de Mello ştia cine era, şi aceasta este în continuare dovedit atunci când femeia la ştiri spune: "... Un om a fost împuşcat pentru asistarea în răpirea Kiyomi Takada, însă autorităţile nu ştiu cine este. .. " Nimeni version Afara de Mello Stia cine era, Si aceasta Este în Monitorul dovedit atunci Cand Femeia la Ştiri Spune: "... OM ONU un Fost împuşcat for asistarea version răpirea Kiyomi Takada, INSA autorităţile Nu Este Stiu cine ..."
* Matt este, de asemenea, una dintre cele câteva personaje din Death Note să recunosc cu voce tare că MISA este "drăguţ", dar acest lucru sa întâmplat doar în manga timpul el a fost instruit să păstreze un ochi pe ea. Este Matt, de asemenea, UNA dintre Cele Cateva personaje DIN Death Note sa recunosc cu voce proprie ca MISA Este "Dragut", Interkultureller Austausch [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] LUCRU Dar oare de SA Doar version manga el Timpul o Fost instruit sa păstreze ea ONU PE ochi.
* În anime şi manga, Matt este stângaci. În anime Si, Matt Este stângaci.
* Matt şi Ukita sunt numai caractere din seria demonstrat de a fuma. Matt Si Ukita pacta sunt numai Caractere DIN seria de un demon Fuma. (Notă: scena in care Ukita fumeaza, nu a fost demonstrat în anime) (Nota: Scena în fumeaza îngrijire Ukita, Nu o Fost demon anime din)
* Când interviu L 'e cu copiii Wammy's House a fost prezentat în Death Note Relight Matt a fost înlocuit cu un băiat blond purtand haine similare L pentru motive necunoscute. Cand L s Interviu "cu Wammy Casa Copii o Fost prezentat in Death Note Relight Matt un Fost cu Înlocuit ONU baiat blond purtand haine similare necunoscute L motiv for.
* Culorile cele mai frecvente fanilor pentru Matt sunt: Culorile Cele mai frecvente for fanilor Matt pacta sunt:

păr roşu, o vesta bronz, dungi albe si negre şi verde sau maro-roşcat ochi Roşu par, o Vesta bronz, ochi alb si negru si verde dungi maro-roşcat Sau

* (În contrast cu culorile oficiale fiind:) (Spre deosebire de Culorile oficiale gasesc:)

păr castaniu închis (sau verde?), un maieu alb, rosu si negru dungi şi închis ochii albastru parul inchis la culoare maro (verde Sau?), alb maieu ONU, rosu si negru dungi si intuneric ochi albastru


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
Gheby Axel
Owner
Owner

Sat : Satul ascuns intre frunze
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1300
Puncte : 6030
Reputatie : 31
Data de inscriere : 22/07/2010
Sex : masculin
Varsta : 22
Localizare : Constanta & Konoha
Joburi/Distractii : anime , photo shop

http://naruto-max.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum