*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Roronoa Zoro ^_^

In jos

Roronoa Zoro ^_^

Mesaj Scris de Konan^_^Esseker la data de Sam Iul 30, 2011 10:39 pm

Aspect
Zoro este aproape întotdeauna văzut ducând cu el trei săbii, de obicei agățate de hamaraki-ul* lui verde în partea dreapta pentru a-i fi ușor să ia oricare sabie cu mâna stângă, mâna dreaptă și-o tine de obicei pe cele trei săbii. Asta poate însemna că este stângaci, deoarece majoritatea personajelor care au săbii în Universul One Piece, le poartă pe partea stângă. În urechea stângă poarta trei cercei, și în majoritatea timpului are o bandană legată pe brațul stâng. Restul hainelor sale variază din când în când, totuși de obicei poartă un tricou alb, pantaloni de culoare verde închis, pantofi negri și hamaraki-ul* în jurul taliei.
*hamaraki - termen japonez, tip de îmbrăcăminte asemănătoare cu o centură care se poartă în jurul taliei; Zoro are corpul acoperit de cicatrici de la nenumarate lupte pe care lea avut. Are parul verde din cauza aceasta Sanji il face "marimo". Eiichiro Oda, creatorul One Piece, a spus ca animalul caracteristic lui Zoro este rechinul, este reprezentat de culoarea verde si miroase a otel.


Personalitate
Zoro, de obicei menţine o personalitate serioasă, gravă şi distantă, dar de multe ori îşi pierde cumpătul într-un stil exagerat de comic. El are un puternic simţ al motivaţiei, atunci când vine vorba de conducerea efectivă a echipajului, indicat de multe ori de gravitatea situaţiei (cum ar fi părăsirea echipajului de către Usopp). Cu toate că tehnic, el nu e un samurai, Zoro menţine Bushido la un anumit nivel (adică el refuză în mod consecvent de a ataca un adversar care e cu spatele la el, exceptând situaţia în care prietenii săi sunt în pericol de moarte, şi consideră că o cicatrice pe spate e cea mai mare ruşine a unui spadasin) şi este în mod constant confundat cu unul. Fie că este de acord cu el sau nu, el acceptă deciziile lui Luffy, exprimându-şi opinia atunci când ceilalţi nu reuşesc să vadă adevărata realitate a unei situaţii (din nou, cum ar fi părăsirea echipajului de către Usopp). El, ca Luffy, are un simt prost al direcţiei (posibil chiar mai rău decât a lui Luffy, de vreme ce el, de obicei, crede că ceilalţi s-au rătăcit, şi nu invers). El este de multe ori tachinat din cauza asta.
În timp ce echipajul lui navighează de la o insulă la alta, el fie ridică greutăţi sau doar doarme şi este în mod normal trezit într-un mod destul de violent de către Nami, Sanji şi (accidental) Luffy. Aparent, singura lui atribuţie la bordul navei Going Merry a fost ridicarea ancorei. Lui, de asemenea, îi place sake-ul, aproape în măsura în care lui Luffy îi place carnea, şi ca Nami, are o toleranţă mare pentru alcool. El este, uneori, predispus la utilizarea metodelor grave pentru rezolvarea problemelor simple, cum ar fi, cand el şi Usopp au fost încătuşaţi accidental, a sugerat separarea lor prin tăierea mâinii unuia din ei.
Zoro poate fi, de asemenea, foarte energic, şi nu dă înapoi atunci când este determinat de a atinge un obiectiv sau înfrângerea unui duşman. Riscurile pe care şi le asumă multe ori pentru a-şi împlini visul de a deveni cel mai bun spadasin,îi determină pe ceilalţi să întrebe dacă el este nebun. În ceea ce îl priveşte Zoro, spune că numai el are dreptul să se numească "nebun". Cu toate acestea, el nu este o persoană care refuză cu încăpăţânare înfrângerea totală, mai ales în cazul în care totul pare atât de inevitabil. Când Zoro are intenţia de a lupta în mod serios, el în mod normal, îşi leagă bandana (care este, de obicei legată de braţul său stâng) deasupra capului. Mai mult, la fel ca orice mare războinic, Zoro este unul care traieste pentru fiorul de a se lupta, de fapt, el are un obicei de a zâmbi ori de câte ori se confruntă cu un adversar deosebit de puternic.
De asemenea, Zoro poate oferi decizii importante şi logice în momente critice de evaluare a situaţiei, aşa cum a făcut în cazul în care echipajul a vrut să-l aduca inapoi Usopp . Zoro este cel care a menţionat că Usopp este vinovat pentru plecarea sa la propria iniţiativă, şi Luffy nu ar trebui să-l ia înapoi decât dacă îşi cere scuze pentru greşeala lui.


Relaţii

Echipaj
Zoro are multă încredere în Luffy şi întotdeauna e de acord cu deciziile sale oricare ar fi consecinţele, recunoscându-le ca fiind deciziile căpitanului său, pe care un echipaj trebuie să le respecte fără să pună întrebări. Lui Zoro îi place să concureze cu Sanji şi de multe ori se ceartă cu el din motive banale, de cele mai multe ori în momente nepotrivite. Totuşi când cei doi luptă împreună împotriva unui inamic comun, sunt foarte puternici, aproape o echipă de neoprit. Atât Usopp cât şi Chopper sunt fascinaţi de forţa şi atitudinea lui Zoro de "tip dur". Pare să aibă o relaţie mai apropiată cu Chopper, observându-se prin fptul că cel mai tânăr membru fuge către el când e speriat sau în pericol, iar spadasinul e primul care sare după el când Chopper cade în apă. Datorită naturii sale simple şi directe este de multe ori exploatat de vicleana Nami, mai ales financiar. După Arabasta, când Robin se alătură echipajului, Zoro e sceptic şi nu are încredere în ea, dar mai târziu părerea i se schimbă. De când Brook intră în echipaj el şi Zoro au un fel de respect reciproc, probabil deoarece amândoi sunt spadasini.

Prieteni
Înainte de poveste, Zoro călătorea cu doi parteneri, Johnny şi Yosaku care îl strigau "Aniki" (frate mai mare). Părea să aibă o relaţie bună cu ei ca grup de Vânători de Recompense. Când s-au văzut ultima dată, Zoro se despărţise de grup rămânând prieteni, totuşi au considerat că nu puteau fi văzuţi cu el acum că era un delicvent.
În copilărie era prieten cu Kuina. Nu a reuşit să o învingă niciodată, dar după ce au făcut o promisiune, ea a murit. El îşi ţine promisiunea faţă de Kuina şi de câte ori e aproape de înfrângere (ca în evenimentele cu Morgan şi Mihawk), îşi aduce aminte de promisiunea de a nu pierde pentru a se ambiţiona.

Duşmani
Îi lipseşte încrederea pe care o are Luffy în ceilalţi, aşa că de cele mai multe ori este foarte prudent când are de-a face cu anumite persoane. Dar de obicei, se bazează pe intimidare în cele mai multe situaţii, cauzându-i pe alţii (de obicei persoane mai slabe ca el) să reacţioneze cu frică. Zoro are un obicei de a-şi face mai mulţi inamici pe unde trece echipajul decât restul membrilor.
Zoro are o relaţie unică cu Ensign Tashigi din Marină. Tashigi şi Zoro s-au întâlnit în Loguetown, unde ea îl ajutase să îşi găsească o katana nouă. Zoro a învins-o o dată când l-a atacat aflând că e pirat, dar a refuzat să lupte cu ea în confruntările ulterioare datorită cuidatei sale asemănări cu amica lui din copilărie, Kuina. Până acum de câte ori a văzut-o, a fugit susţinând că ea era singura persoană cu care nu putea lupta.

Abilităţi şi puteri
Zoro este considerat a fi unul din top 3 luptatori ai echipajului ; atat de mult incat oameni gresesc spunand ca el este capitanul Straw Hat dupa ce sunt martori la incredibila sa putere in lupta. In principal ,in timp ce Luffy lupta cu cel mai puternic oponent ,Zoro lupta cu cel deal doilea ca putere. Chiar si fara sabiile sale are o forta inumana colosala. Este in stare sa arunce o intreaga cladire pe un oponent si chiar sa respinga pumnii lui Oars. Chiar a dezvoltat o abilitate de a-şi pompa braţele cu fibră musculară pură. Zoro este unul din cele mai puternice personaje dezvăluite până acum în serie. Deşi majoritatea piraţilor şi nelegiuiţilor superputernici au obţinut putere mâncând fructul diavolului Zoro şi-a obtinut puterea prin muncă şi antrenament.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Foiaie verde Maghiran
Ce fel de izmene am?
Am izmene rupte'n cur
Si ma cheama Raj Kapoor


Fara comentarii =]]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Konan^_^Esseker
Admin
Admin

Sat : Satul ascuns in ploaie
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1100
Puncte : 5276
Reputatie : 10
Data de inscriere : 24/07/2010
Sex : feminin
Varsta : 21
Localizare : Dej ... Jud Cj... Satu din ploaie :))
Joburi/Distractii : Just PC... CrossFire and MineCraft

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum