*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Nami ^_^

In jos

Nami ^_^

Mesaj Scris de Konan^_^Esseker la data de Sam Iul 30, 2011 11:07 pm

Aspect
Nami este o fată tânără, destul de înaltă, slabă şi cu părul portocaliu. Mulţi o consideră atractivă şi chiar frumoasă. Ea are un tatuaj albastru (negru în manga) pe umărul stâng, reprezentând o portocală şi nişte elice (omagiu adus lui Bellemere şi Genzo), acolo unde avea tatuajul de membru al echipajului lui Arlong. Pe parcursul seriei, Nami poartă diverse haine, dar cel mai mult timp poartă o fustă portocalie, un tricou cu dungi albastre şi albe, şi sandale portocalii cu toc înalt. Ea îşi păstrează ţinuta aceasta până în Arcul Arlong, după care este văzută cu haine diferite în fiecare Arc. Moda ei prezintă modificări frecvent, precum şi coafura sa. Pe majoritatea tricourilor ei se pot observa cuvinte de 4 litere, cum ar fi "MODE"(mod), "GOLD"(aur) sau "EVIL"(rău/rea), la fel ca şi un tricou purtat de Bellemere o dată, pe care scria "MACE"(buzdugan). La mâna stângă poartă o "Log Pose"(singurul tip de busolă care funcţionează în Grand Line) şi o brăţară galbenă primită de la sora ei, Nojiko.
În volumul SBS6, Oda a spus că, potrivit lui Sanji, măsurile ei erau de 86-57-86 cm. La întrebarea unui fan, acestqa a răspuns că acum măsurile ei sunt de 95-55-85 cm, iar înălţimea de 169 cm. El a spus de asemenea că animaşlul caracteristic al ei e pisica, culoare ce o reprezintă e portocaliul şi că miroase a portocale şi a bani.

Personalitate
Împreună cu Nico Robin, e unul dintre cei mai deştepţi membri ai echipajului şi al treilea cel mai deştept personaj din East Blue, primul fiind Benn Beckman, iar al doilea căpitanul Kuro, potrivit lui Oda. La începutul seriei, Nami dispreţuieşte toţi piraţii. Ea îi privea doar ca pe nişte oameni răi, din cauza cărora a pierdut pe cineva drag, schimbându-şi părerea când i-a întâlnit pe Luffy şi Zoro. Nami e lacomă în privinţa banilor şi ar face orice pentru ei, acceptând orice provocare. Ea preia controlul asupra banilor echipajului, deoarece e conştientă de obiceiurile cheltuielilor celorlalţi(de exemplu obsesia lui Luffy pentru orice înseamnă carne). De aceea, e îngrozită ori de câte ori echipajul iroseşte bani. Ea este loială banilor ei, dar oricât ar nega, prietenii ei sunt pe primul loc, lucru care se observă atunci când renunţă la banii pe care trebuia să îi primească de la Igaram pentru a o proteja pe Vivi.
Lui Nami îi place să facă pe şefa şi comandă de obicei lumea din jur, chiar şi pe Luffy, deşi nu ea e căpitanul. Principala preocupare, atunci când are probleme, e să îi facă pe alţii să lupte în locul ei. Ea e laşă, cu toate că nu e la fel ca Usopp, laşitatea ei având de-a face mai mult cu supravieţuirea. Ea este conştientă de pericolele cu care se confruntă zi de zi şi are o înţelegere mult mai bună a lumii şi a persoanelor mai pericoloase decât ceilalţi membri ai echipajului, deşi nu cunoaşte la fel de bine ca Robin persoanele puternice(de exemplu Amiralii marinei). Ea poate fi diabolică uneori şi nu se gândeşte de 2 ori înainte de a se folosi de alţii pentru a-şi salva propria viaţă. Se ştie că îşi apără prietenii la nevoie, părăsindu-şi obişnuita rutină de a fugi. Cel mai bun exemplu e supravieţuirea la jocul lui Enel, când a rămas ultima în picioare, acceptând să se urce la bordul navei şi să meargă în ţara lui, dar după ce a aflat planurile sale, a părăsit acea insulă. În ciuda defectelor sale, ea este de asemenea unul dintre cei mai plini de compasiune membri ai echipajului, pe care o arată când aude lucruri triste despre alte persoane. Ea este şi emotivă, plângând pur şi simplu şi arătând înţelegere şi introspecţie în sentimente. De multe ori, prin acest lucru îşi consolează prietenii, cum a făcut şi în timpul discuţiei echipajului cu privire la întoarcerea lui Usopp, insistând că ar trebui să se întoarcă acesta, cu toate că Zoro i-a spus că e decizia lui Luffy.

Relaţii

Echipaj
"Nu! Nami va fi navigatoarea noastră ... Şi nimeni altcineva! " - Reacţia lui Luffy la recuperarea lui Nami.
La început, Nami a fost fericită să se alăture echipei, dar părerea i s-a schimbat când a aflat că Luffy e pirat, din cauza urii faţă de ei. Ea l-a trădat şi chiar şi-l dorea mort înainte de a forma o echipă. Apartenenţa ei la echipaj era original doar o alianţă încheiată cu Luffy până să se întoarcă în satul ei natal, dar în cele din urmă a constatat că nu e atât de uşor să plece. După înfrângerea lui Arlong s-a alăturat oficial echipajului. Ea a învăţat repede să-i respecte calităţile de lider ale lui Luffy, dar de muklte ori se supără datorită gândirii lui iraţionale şi a neatenţiei. În astfel de situaţii, uneori ea tinde să devinî violentă, de multe ori comandând şi pe ceilalţi membri. Izbucnirile ei sunt cauzate de obicei de trăsăturile celorlalţi membri ai echipajului, cum ar fi momentele în care doarme Zoro.
Ea se foloseşte de devotamentul lui Sanji pentru a-şi îndeplini scopurile, şi chiar pe Usopp îl păcăleşte. Zoro încearcă să nu cadă în capcanele ei,dar sfârşeşte victimă ca şi ceilalţi, de obicei din cauza datoriilor.
Nami se înţelege foarte bine cu Robin, la care se referă adesea ca "onee-sama" sau "Robin-nee-san", ambele folosite de obicei pentru surori mai mari, şi adesea îşi petrece timpul cu ea. Când Nami merge la cumpărători, este adesea însoţită de o Robin zâmbitoare.

Prieteni
În satul ei natal, Genzo a fost ca un tată pentru Nami şi Nojiko. Şi restul satului ţinea la ea. Chiar şi când s-a alăturat echipajului lui Arlong, fără a le spune motivul, şi anume dorinţa de a le câştiga libertatea, ei au refuzat să creadă că i-a trădat, sprijinind-o în secret.
Nami a avut, de asemenea, o strânsă relaţie cu Vivi, aproape ca nişte surori. Ca şi restul echipajului, a fost profund deranjată de plecarea ei.
Ea, de asemenea, s-a împrietenit şi cu Lola Warthog, când a decis că îi va ajuta pe Lola şi Abesalom să se căsătorească. Până în prezent, Lola a fost singura persoană căreia Nami i-a dat din comoara ei de bunăvoie.

Duşmani
Nami este un inamic al Marinei, având o recompensă pusă pe capul ei. Piraţii lui Arlong erau duşmanii ei de ceva timp; în ciuda faptului că au luat-o în echipă, ea nu a ţinut la ei niciodată din cauza a ceea ce le-au făcut sătenilor şi a morţii lui Bellemere. Arlong s-a luptat cu Luffy, spunând că ea e din echipajul lor, chiar mărturisind că e "drăguţă" pentru un om şi că e una din cei 2 oameni pe care îi respectă, celălalt fiind Nezumi. Ea a spus că nu l-a iertat pe Hatchan că a făcut parte din echipajul lui Arlong, dar după ce l-a văzut împuşcat, l-a oprit pe Luffy din a-l ataca.

Abilităţi şi puteri
"Nu este greu pentru un om-peşte să cerceteze despre navigaţie, dar e greu să găsească un navigator bun. Am căutat navigatori în întreaga lume, dar nimeni nu faceo hartă mai bine decat ea. Ea este foarte talentată. " - Arlong despre abilităţile lui Nami.
Nami este un navigator cu înaltă calificare, precum şi un cartograf talentat. Când Luffy distruge camera ei din Arlong Park, se observă varietatea hărţilor făcute de ea. Ea e capabilă de a formula ecuaţii avansate în doar câteva minute pentru a anticipa un curs exact de acţiune. Ea are capacitatea înnăscută de a sesiza modificările de vreme, şi chiar de a anticipa furtuni imprevizibile din Grand Line. Ea este, de asemenea, un hoţ excelent, putând fura obiecte mici, fără ca proprietarul să-şi dea seama. Acest lucru a fost demonstrat înainte de plecarea ei din satul natal, când a furat toate portofelele sătenilor, fără ca aceştia să observe.
De-a lungul seriei până la Arcul Water 7, Nami nu a avut nici o calificare în luptă ca restul echipajului; ea nu are putere supraomenească, sau antrenamente într-un stil de luptă. Ca rezultat, ea rămâne un membru de sprijin al echipajului, decât un luptător principal.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Foiaie verde Maghiran
Ce fel de izmene am?
Am izmene rupte'n cur
Si ma cheama Raj Kapoor


Fara comentarii =]]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Konan^_^Esseker
Admin
Admin

Sat : Satul ascuns in ploaie
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1100
Puncte : 5276
Reputatie : 10
Data de inscriere : 24/07/2010
Sex : feminin
Varsta : 21
Localizare : Dej ... Jud Cj... Satu din ploaie :))
Joburi/Distractii : Just PC... CrossFire and MineCraft

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum