*_* Naruto Romania *_*
Bine ati venit.
Sper sa va distrati pe forumu' nostru. Smile

Aaa si apropo daca nu va faceti cont nu o sa vedeti nici macar un sfert din forum Smile

Franky ^_^

In jos

Franky ^_^

Mesaj Scris de Konan^_^Esseker la data de Sam Iul 30, 2011 11:41 pm

Aspect
Ca un rezultat direct corpul lui Franky a suferit modificari devenind un cyborg, precum şi ani după ce a cheltuit ca un vânător de recompense, şi bătăuş de stradă în apă 7, Franky este un om puternic construit cu o înălţime de cel puţin şapte metri, şi el este cel mai inalt membru al doilea pălării de paie, antebraţele sale sunt relativ enorme în timp ce biceps sale sunt relativ mici. El are părul de culoare albastru viu, alegerea lui de obicei de articole de îmbrăcăminte, de obicei, cuprinde o Speedo, care determină pe oameni să-l numesc un pervers, şi o cămaşă. El are, de asemenea, o pereche de ochelari de soare pe care le poartă, de obicei, atunci când lucrurile încep să devine grave. Potrivit lui Eiichiro Oda, Franky mai seamănă cu un taur, el este reprezentat de culoare albastru (cyan), şi el miroase a cola.


Personalitate
Franky are o puternica-voinţă, uşor nebun, şi spirit liber, cu un flagrant pentru nerespectarea normelor de multe ori. El face ce vrea el ori de câte ori vrea, dar el vrea, de obicei, puţin mai mult decât de a construi sau pentru a proteja navele puternic pentru cei dragi şi, uneori, pot apărea foarte excentric în comparaţie cu cea mai mare parte a echipajului din cauza manierele sale ciudate şi talent pentru construirea lucruri ciudate .În funcţie de situaţia şi oamenii care se ocupă de el este, Franky poate fi destul de un altruist, deoarece el este rapid să apere alţi oameni şi să ia măsuri în cazul în care prietenii lui tin prejudecati . Acest lucru de multe ori, îl determină să se împrietenească şi să apere în mod abuziv de temut şi persecutaţi. Din cauza atitudinii sale imparţiale şi de protecţie, el este rapid în a face prieteni si aliati cu cele mai puţin probabil de indivizi, cum ar fi criminali stradă şi piraţi. El este văzut ca un "fratele mai mare" figura, şi este admirată de mulţi pentru eforturile sale pentru a le proteja, cum ar fi Nico Robin şi Familiei Franky. Monkey D. Luffy şi cota de Franky unele trăsături de personalitate, cu excepţia de luptă inutil, şi a crescut atât să respecte reciproc, în timpul evenimentelor din arcului Enies Lobby în ciuda disputelor cei doi au avut în trecut. Sa demonstrat că personalitatea Franky poate modifica oarecum, în funcţie de băutură în sistemul său. El are un gag de a fi difuzate în mod neintenţionat legate de "pervers" lucruri din cauza unei combinaţii de hainele sale, personalitatea ciudat, precum şi situaţiile în el însuşi devine în. lipsa de simt al modei pare a rezulta din faptul ca creativitatea lui înclină spre meserii si mecanica, ceea ce ar explica stilul său de îmbrăcăminte, care de obicei constă din nimic mai mult decât Speedo marca sa, un colier mare lanţ de aur în jurul gâtului lui, şi o cămaşă ascunde trupul său, mai degrabă voluminoase superioară . Un alt gag rulează în serie este empatia Franky lui ori de câte ori aude ceea ce el consideră că o ating poveste sau un moment, făcându-l să plângă incontrolabil. În timp ce Franky va recunosc de multe ori punct de vedere emotional pentru a fi atins, el însuşi se consideră prea mândru pentru a arăta lui revărsare lacrimi pentru oricine, nega vehement sa plâns, ascunzându-şi faţa de asteptare toata lumea din jurul lui "idioţi" pentru văzîndu-l atît de vulnerabilă.

Relaţii

Echipaj
Lui Luffy parea să nu-i plăca de Franky la început, în principal datorită rolului lui Franky cand Usopp a fost jefuit in timpul de la apa 7 arc, care a dus la destramarea fiind mai traumatizantă pentru Usopp. Cu toate acestea, în timpul arc Enies Lobby, el vine să accepte Franky ca un aliat. Franky pare să se fi dezvoltat respect pentru Luffy, precum; ca ceilalţi membri ai echipajului, el este, uneori, exasperat de comportamentul lui copilăresc Luffy în ciuda faptului că, uneori, el este cu nimic mai bună. De asemenea, el a ajuns la o înţelegere cu Usopp după ce-l face sa se impace cu privire la starea de Going Merry, Usopp ştia ceva, dar nu a vrut să admită până atunci.
Franky se referă la multe dintre pălării de paie, chiar şi după porecle uneşte cu ei: Luffy ca "Straw Hat," Chopper ca "ren-gorilă", şi Usopp ca "pe nas," Thriller Barck, atunci când Zoro şi Sanji dispar , Franky apeluri Zoro "spadasin," şi Sanji "Curly Cook", el numeşte Nami "Nee-chan" şi Brook el numeste "scheletul". El solicită echipajului de porecle mai puţin frecvent în arhipelagul Sabaody Arc, dar el se referă la Nami ca "fetiţă" peste obiecţiile ei. El doar pare a apela Robin prin numele ei complet. Al echipajului, el si Robin au relaţia cea mai matură dintre acestea, şi el simpatizează cu situaţia lui Robin si cu Usopp, de asemenea, pare să fi ajuns mai aproape de sfârşitul Bark Thriller Arc, unde cei doi au ajutat împreună pentru a construi un mecanism de îngheţare a angaja monstruozitate, vîsle, în loc. Usopp convenit, de asemenea pentru a ajuta la menţinerea lui Sunny . Pe Thousand Sunny , ei au fiecare ateliere de lucru, care sunt unul de celalalt. obiceiul lui de plâns în timpul poveşti triste, cu toate acestea, uneori, devine pe nervi, a unora dintre membrii echipajului

Prieteni
Relaţia sa cu Iceburg este ciudata de multe ori cand se cearta Franky il numeste Baka Burg sau Ahoberg ce inseamna idiot sau imbecil.Scopul său original de a construi un vas suficient de puternic pentru a ucide un rege mare a fost întotdeauna surghiunite de Iceburg care nu a înţeles de ce a păstrat construcţia de nave său ciudat şi potenţial periculoase. Tom lăudat totuşi Franky pentru desene sau modele de multe ori ingenioase cu care a venit. Iceburg la iertat recent pe Franky pentru partea lui Bătălia Frankys jucat în elaborarea lui Tom, dar în ciuda diferenţelor dintre Iceburg şi Franky, cei doi ucenici fosta lui Tom sunt cei mai buni prieteni. Iceburg a fost eliberat la punctul de lacrimi pentru a afla Franky a fost în viaţă după ce a fost lovit de tren mării şi la fel de Franky a fost furios cu CP9 după ce l-au spus Iceburg era mort. Franky este bine plăcut în rândul populaţiei generale de apa 7 în ciuda fiind un criminal, deşi el încă comenzi de o anumita teama si respect (deşi, în general, frica este doar oraşul temându-se de Franky merge în colaps şi distrugerea oraşului).

Duşmani
Franky este un duşman al Guvernului Mondial, în special datorită proprietăţii sale timpurii a planurilor de pluton, dar şi pentru că el mai târziu le-a distrus şi a sprijinit pălării de paie în salvarea Robin. Pentru că el are o recompensa pe capul lui, el este duşmanii cu puşcaşii marini. El deţine în special un resentiment împotriva Spandam pentru încadrarea el, Iceburg şi Tom pentru atacul asupra navei Judiciară, forţându-l pe Tom să renunţe la iertare pentru construirea Jackson Oro pentru a le salva pe care le plăteşte în cele din urmă înapoi de trantite sabia elfant pe Spandamen.

Abilităţi şi puteri
Franky este un om cu piese artificiale; cunoscut ca un cyborg. Aceste modificări îi acorde mare cantitate de putere, atât de mult în faptul că el a fost capabil să domine cu succes CP9 membre Blueno. Fata de puterea lui, Franky are capacitatea de a trage cu foc şi unghiile de la gura, gloanţe de incendii din degete indicele său, gloanţe şi ghiulele de aer comprimat de la braţe şi mâini, şi făcându-l invulnerabil la cele mai multe atacuri din fata. spate cu toate acestea este încă în întregime carne şi sânge şi este, prin urmare, una dintre slăbiciunile sale mai mari; Franky făcut modificările însuşi, şi nu ar putea ajunge la spate. Chiar si fara modificari, cu spatele este suficient de densa pentru a îndura multe fotografii pistol sau un Rankyaku de la un utilizator experimentat Rokushiki. ani Lui de a fi un dismantler navă, precum şi de vânătoare de recompense par să fi contribuit foarte mult la puterea lui formidabil; chiar şi atunci când rulează scăzut pe cola, el prezintă o rezistenţă supraomenească suficient pentru a distruge o încărcare, cultivate pe deplin de elefant - oprindu-l în piesele sale înainte de tragerea de-o în jurul trunchiului ca a fost o papusa de carpa. Chiar şi fără funcţiile sale cyborg, abilităţi luptă Franky sunt mai mult decât suficient pentru ai permite acestuia să lupte chiar împotriva asasini instruit. Faptul că el ar putea învinge Fukurou, un membru al CP9, pe cont propriu este o dovada a priceperea. Stilul său lupta pare să gravitează în jurul box, dar el nu ezită să lupte murdar, dacă va fi nevoie. În plus, în ciuda faptului că cele mai multe din anatomia sa întărit cu oţel solid, Franky cumva a făcut posibil ca trupul lui cyborg să păstreze proprietăţile sale susţinute, permiţându-i să rămână pe linia de plutire pe suprafaţa de apă adâncă, care altfel ar fi imposibil, deoarece orice compus din metal va scufunda în mod normal, la fel de uşor ca un utilizator de fructe diavolul în mare. S-ar părea că Franky este de asemenea un inotator excelent, chiar înainte de a deveni cyborg este el acum. Un fapt aparent prin capacitatea sa de a outswim regii mare că el frecvent încearcă să ucidă cu seria lui de Frankys luptă în timpul copilăriei sale. Utilizarea lui Franky fluture, el poate înota în amonte în cascade de Enies Lobby.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

...:::Naruto Max:::...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Foiaie verde Maghiran
Ce fel de izmene am?
Am izmene rupte'n cur
Si ma cheama Raj Kapoor


Fara comentarii =]]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Konan^_^Esseker
Admin
Admin

Sat : Satul ascuns in ploaie
Element :
Warn : 100%
Mesaje : 1100
Puncte : 5276
Reputatie : 10
Data de inscriere : 24/07/2010
Sex : feminin
Varsta : 21
Localizare : Dej ... Jud Cj... Satu din ploaie :))
Joburi/Distractii : Just PC... CrossFire and MineCraft

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum